Merhabalar Suzuki Dr 650 Yardım

Merhabalar Abilerim Kardeslerim En Sonunda Hayırlısı ıle Motor Alacagım Baskalarının Motoruna Bınmekten Kurtulacagım

Suzuki Dr 650 Almak Nıyetım Var Bıraz Ama Nasıl Bır Motordur Nedır Sıkıntı Yaratırmı

En Onemlısı Km De Ne Yakar Ykıt Masrafı Nedır

Cross Ofrood Oldugunu Bılıyorum Motorun Ama Bu Motoru Kullanan Bılen Arkadaslar Yardımcı Olurlarsa Sevınırım

Saygılarımla Herkese Tesekkurler

arkadaşım hoşgeldin alacağın motor temizmi önce onu araştır,ben dr 800 kullanıyorum 25 lt ile 500 km yol yapıyorum o daha az yakar benimki 1993 model hala parçası var kolay kolay arıza yapmaz fiatı iyiyse temizse tavsiye ederim

arkadaşım hoşgeldin alacağın motor temizmi önce onu araştır,ben dr 800 kullanıyorum 25 lt ile 500 km yol yapıyorum o daha az yakar benimki 1993 model hala parçası var kolay kolay arıza yapmaz fiatı iyiyse temizse tavsiye ederim

DR 800 93 model 100 kmde 5 litremi yakıyor lpg mi:)

tatarx lpg değil canım benzinli 250 cclik 3 lt yakıyor bununda normal 5 lt yakması ha 80-90 geçmiyorum ara gazı vermem,boşa gaz vermem,motor nasıl kullanılması gerekiyorsa öyle kullanırım giydiğim elbiseye varana kadar dikkat ederim winlex mont giymem bunlar ince hesaplar ama olması gerekende bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar