merhabalar cbr 250

merhaba herkese ismim Kübra İstanbul bahçelievlerden

a2 ehliyetine kaydoldum , hiç motor tecrübem yok araç kullanıyorum(birde aktif bisiklet :) ) . ehliyeti almadan motor alma hevesim var
CBR 250R bakıcaz motor kullanan bir arkadaşımla . boyum 1,62 , olumlu olumsuz yorumlarınızı duymak isterim.

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Cbr 250 iyi makinedir ama sizin icin ideal makine olup olmama konusunda emin değilim. Daha önce motosiklet tecrubeniz var ise kesinlikle sıkıntı yok. Ama eger yoksa, orası biraz karanlık işte

teşekkür ederim .

*

az evvel bayii ye gittim cbr 250 incelemek istiyordum ama 125 e razı oldum , boy olarak sıkıntı çekmiyorum. 10.400 tl fiyat verdi , arkadaşım scoter konusunda ısrarcı .* Satış personeli scoterı da yeni öğreneceksiniz bunda da yeni öğreneceksiniz diyerek hevesimi kırmadı.

hondanın sürüş eğitimlerine de katılacağım kısmet olursa.

*

cbr 125 oturduğumda ayaklarım yere sağlam basıyor denge sorunu yaşamam gibi hissediyorum . Sizce 125 hiç tecrübesi olmayan birisi için keskin bir geçiş mi oluyor . ?

teşekkür ederim .

*

az evvel bayii ye gittim cbr 250 incelemek istiyordum ama 125 e razı oldum , boy olarak sıkıntı çekmiyorum. 10.400 tl fiyat verdi , arkadaşım scoter konusunda ısrarcı .* Satış personeli scoterı da yeni öğreneceksiniz bunda da yeni öğreneceksiniz diyerek hevesimi kırmadı.

hondanın sürüş eğitimlerine de katılacağım kısmet olursa.

*

cbr 125 oturduğumda ayaklarım yere sağlam basıyor denge sorunu yaşamam gibi hissediyorum . Sizce 125 hiç tecrübesi olmayan birisi için keskin bir geçiş mi oluyor . ?

Pardon boyunuzun 162 olduğuna eminmisiz ? Benim 172 ben bile oturduğumda öyle aman aman rahat basmıyorum, yeri geldiğinde geriye çekerken yardım bile alıyorum

Ayriyetten hiçte sıkıntı yaşamazsınız, öğrenebileceğiniz herşeyi üstünde öğrenebilirsiniz

125 cc başlangıç motoru için 10.400 TL vermenizi tavsiye etmiyorum. Ufak düşmeler kalkmalar olduğunda üzülmeyeceğiniz motorları tercih etmekte fayda var. Maddi anlamda hiç bir sıkıntım yok, tüm harcamaları yaptıktan sonra yedek parçasına da hatrı sayılır paralar verebilirim derseniz alın.
İkinci eli kuvvetli bir commuter alıp motor sürmeyi öğrendikten sonra Cbr 125 e göre parasını daha çok hakeden Cbr 250 alabilirsiniz.

en olumsuzu boyun yetmez.

Uzmanların önerdiği

Pardon boyunuzun 162 olduğuna eminmisiz ? Benim 172 ben bile oturduğumda öyle aman aman rahat basmıyorum, yeri geldiğinde geriye çekerken yardım bile alıyorum

*

Ayriyetten hiçte sıkıntı yaşamazsınız, öğrenebileceğiniz herşeyi üstünde öğrenebilirsiniz

*

ilginç belki ben doğru pozisyonda değildim , ama personele de durumu anlattım problem gözükmediğini söyledi.

[url=http://hizliresim.com/o3Gbm7]

[/url

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar