merhabalar bi okuyun

Merhabalar abilerim ablalarım ben 17 yaşındayım haziranda ehliyetimi alıyorum Allah ın izniyle motorumuda almak istiyorum ama yeterince para biliktiremedim yani bunları yazmak içimden hiç gelmiyo ama motor almayı çok istiyorum gözüm yükseklerde değil zaten 2.500 tllik cbf almayı düşünüyorum kenarda biraz birikmişim var kaskıydı felan çok paraya geliyo eğer 5tl bile olsa bana yardım etmek isteyen olmak isterse istanbulda yaşayan gerçekten çok ihtiyacım var.

2500 Tl'ye cbf bulamazsın.
Ayrıca böyle bi konu açanı ilk defa gördüm ve çok şaşırdım.
Burdan para isteyeceğine okuyosan part tıme veya yazın çalışıp birde harçlıklarından artırıp biriktirsen ya bak 17 yaşındaymışsın yazık.
.

Son düzenleme:
Kardeş açım açıktayım çok ihtiyacım var desen tamam da motor alıcam maddi yardım demek biraz Miami'ye gidicem kampanyama bağış yapın diyen çocuk gibi olmuş. Çalış biriktir, bir yıl geç alırsan ölmezsin bu sitede yıllarca bekleyenler var.

Yanlış hesaplamadıysam 113206 üye var kendimi çıkarır her üyeye 1 TL yardımda bulunursam 113.205.00 TL yapar.

Senin alt limit 5 tl olduğuna göre oooooooo evlat sen ne yaptın yaaa..

Hani 1 kuruş desen o bile büyük para.

Şimdi dank etti dilenmekde büyük para varmış.

:) Biz boşunamı calisiyoruz :) önce B sonra A2 ehliyet için girmedigim is kalmadı (sadece yazlari) şimdide motosiklet almak için hem okuyup hem kuryelik yapıyorum. çalış kazan o zamana kadar araştır. Hani ekipman falan biderece istersin anlarimda direk para istemek nedir yahu. :D

belki motor alamayacaksın ama ilk hayat dersini bu siteden alacaksın sanırım :mrgreen:

sadece acil ihtiyaçlar için tanımadığın insanlardan karşılıksız yardım istenir genç adam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar