merhabalar ben gaziantepten ibrahim

seninki yeni modellerden o zaman bizimki kocamış :) kardeşim dediğim gibi allah kaza bela vermesin gerçekten çok sağlam bir makinadır. yağını tuzunu suyunu eksik etme sorun yaşatmaz. Ha bakım masraflarına külfetli fiyat isterlerse bi hava filtresine 120 ytl gibi benimle irtibata mutlaka geç çünki ucuz yollu bakımı servisi sayesinde buldum aklında olsun...

seninki yeni modellerden o zaman bizimki kocamış :) kardeşim dediğim gibi allah kaza bela vermesin gerçekten çok sağlam bir makinadır. yağını tuzunu suyunu eksik etme sorun yaşatmaz. Ha bakım masraflarına külfetli fiyat isterlerse bi hava filtresine 120 ytl gibi benimle irtibata mutlaka geç çünki ucuz yollu bakımı servisi sayesinde buldum aklında olsun...

çok tşk ederim sorun olursa sizden yardım alırım tşkler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza.........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ibrahim ben antep merkezden nizip değil ammi yaw:mrgreen:
sahibindende görmüştüm senin yakısıklıyı ordan hatırladım vazmı geçtin nettin?

hosgeldin aramıza hemşerim:rendeer: kazasiz belasız sürüşler diliyorum. mersin den kucak dolusu sevgiler..

arkadasım aramıza hoşgeldın.keyıflı surusler ve sıtemızde eylencelı gunler gecırmen dılegı ıle sınoptan sevgıler:bounce::cat:

ibrahim aramıza hoşgeldldin bende maraştayım yakın sayılırız yolun düşerse bekleriz

aramıza hoşgeldin:rendeer:motorunu işallah istedigin fiyata satarsın bende senin makinadan almayı düşünüyordum ama bana küçük geliyor(boy 1.85):pale:

hepiniz saolun arkdaşlar tşk ederimmm en kısa sürede tanışmak üzere:)

Hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullan.Darısı bizim başımıza:)

.................. ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

abilierim kardeşlerim hepiniz saolunnn bu sıcak karşılama beni cok duygulandırdı herkese ayrı ayrı tşk ederimmm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar