Elbette bir ay kadar vaktim var sınavdan önce özel ders almayı düşünüyorum.Sürücü kursunda son iki üç gün kala dediler motor dersi vericez.Ben bir ay öncesinden başlamak istiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Ben teşekkür ederim.Vallahi açıkça söylemek gerekirse yollarda bayanlarında motor kullanabileceğini gördükten sonra neden olmasın dedimAraba kullanmak ta güzel fakat malum park sıkıntısı ve istanbul trafiğinde ilerleyememek arabadan vazgeçirdi beni.Motor sevdasına yöneldim.Bu sitede pek çok bilgi edinebildiğimi de gördüm.Ybr de ki tek korkum çift amortisörün çukurlarda affetmiyeceğini bel sakatlanmalarına kadar gideceğini söyledikleri için tereddütde kaldım..Bu yüzden pek çok fikre ihtiyacım var.
Valla en 2013 eylülden beri ybr kullanıyorum hiç öyle birşey duymadım. Üstelik arabada sürsem motorda sürsem altımdaki araca acımam laka çukur tümsekten hızlı geçerim. Ayaklardan destek alarak sele de hafif havalanırsanız çukurları hissetmeden geçersiniz. Altın elbiseli adamın motorsiklet üstünde oturmak ve çukurlardan geçmek videolarını izlerseniz bilgi edinebilirsiniz. Seleye patates çuvalı gibi kendinizi bırakırsanız sakatlanabilir misiniz bilmiyorum