Merhabalar, aranıza yeni katıldım..

Merhabalar,

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır, daha önce F650GS bakıyordum ama malesefki aradığım fiyat aralıklarında temizini ve bakımlısını bulamadım.

Neyse konumuza geri dönelim, İstanbulda yaşıyorum,bekarım ve özel bir kurumda Network uzmanı olarak çalışıyorum.
Bu hafta başında 2003 model Aprilia Pegaso 650 ie sahibi oldum.
33000 km de ve temiz durumda.
Yağını değiştirmek istedim ve tabi buna bağlı olarak yağ filtresi,hava filtresi ve bujileride iridium buji olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

Sizin önerileriniz ile hangi marka parçaları ve bunları nereden kaça bulacağım bilgisi konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

[/img]

Son düzenleme:

KBC

h.g arkadaşım senin msjını okurken kendimi gördüm resmen :D bende çok istiyodum f650 lerden fiyatları çoktu pegasso yu da çok araştırdım çok istedim baktım bakıştırdım maddi nedenlerden dolayı hiç olmadı sonra şuanki motorumu aldım demekki hayırlısı böyleymiş ama bi f650 yada pegassoyu kullanmayı çok istyerdim en cok istediğim iki motor :)
teknik bilgi hakkında bilgi veremiyeceğim çünkü hiç bi teknik bilgi sahibi değilim :) hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar