Merhabalar, Annabelli ben!

Başlıkta belirttiğim gibi Annabelli ben,

Aranıza motoshow fuar organizasyonu sonrası Tropical cafe deki buluşmanıza gelerek dahil olmuş oldum. Öncelikle belirtmem gerekirse aranıza yeni dahil olsamda herkesin samimi tavrı kendimi çok iyi hissettirdi.Merak edenler olursa o gece çekilen fotoğraflarda masanın en başındayım ( tabir doğruysa başköşede ellerini koğuşturmuş olarak oturan hatun kişi ).

Sözü fazla uzatmadan kısaca kendimi tanıtayım:
Gerçek ismim Türkan, Uluslararası bir gıda firmasında orta düzey yönetici olarak çalışıyorum. Tmf' de hakem olarak görev yapıyorum.Motor tutkum 4 yıl önce bir arkadaşımın arkasında artçı olarak katıldığım bir doğa gezisinde rüzgarın yüzümü okşadığı o gün başladı ve her geçen gün çoğalarak büyümekte.
Henüz kendime ait bir motorum yok ama, inşallah 20 güne kadar Honda CBF 250 cc sahiibi olacağım.

Aslında siteye daha önce kullandığım nick'im ' blackwomen ' olarak geleceğimi söylemiştim, fakat yanlış anlaşılmamak adına en sevdiğim yazarlardan Edgar Allen Poe'nun şiir kahramanı ANNABELLİ olarak geldim.

Özel zevlerim arasında hıza dayalı tüm sporlar ( motor, otomobil, v.s ), yamaç paraşütü, tracking, sinema, müzik,edebiyat, ilgi alanımdaki festival organizasyonları, sosyal politika, psikoloji, teselli felsefesi ve şarap var.

Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Rüzgarlı güzel günler hepimize,
Annabelli ben:rendeer:

hoş geldin bende o gece ortamdaydım erhan abi ve zühtüpaşaların yanındaydım

ayrıca annabel lee diye okumuştum

Hoşgeldin:rendeer: Katılımının daimi olması dileğiyle...

Hoşbulduk arkadaşlar,
CBR1000RR, Annanel lee, fakat karmaşa yaşamamak için Annabelli olarak kısalttım.

Siz bana Annabel lee, diye yazın:)

hoşgeldin

yamaç paraşütünde birkez ayağımı kırmıştım ama olsun güzel bir uğraşıdır...aramıza hoşgeldin al biranönce iki tekeride gör hız..rüzgar..adrenalın...neymiş.

:rendeer: Hoşgeldin MAKARNACI :p
umarım her toplantıda başköşede yerini alırsın
o akşam tanışmış olmakda güzeldi yeni arkadaşlar ama sağlam dostluklar işte MT TÜRKİYE

:rendeer: aramıza hoşgeldin.kalıcı ve bol paylaşımlı neşeli günler dilerimm..kırklareliden selamlarrrrrrr:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aramıza Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

selam hoşgeldin
güzel bir geceydi.ordakiherkesi tanımaktan çok mutlu oldum ayrıca.her nekadar birlikte sohbet edemesekte.buara benim makine den çektiğimiz resimlerin var onları sana nasıl yollarım bilemiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoş geldin aile içinde ve masada yerin hazırmış bak :p

senin hakkında ilk izlenimlerim çok olumluydu yolda kalmışlara yardımcı olman çok erkiledi beni :mrgreen: yardım sever bir arkadaşımızın daha aramıza katılmış olmasından dolayı mutluyuzz :rendeer:

Umarım bir başka toplantı yada organizasyonda tekrar bir araya gelicez tekrar hoş geldin .........

Forum Kurallarını okumak için tıklayınız

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet kararsız arkadasımız..:wiinkk:
Welcome on board..:rendeer:
S&S

annabelli' Alıntı:
Hoşbulduk arkadaşlar,
CBR1000RR, Annanel lee, fakat karmaşa yaşamamak için Annabelli olarak kısalttım.

Siz bana Annabel lee, diye yazın:)

keşke orj. yazsaydın neyse şimdi diceksin her ufak ayrıntıyı senmi buluyorsun die :queen:

EgeKnn' Alıntı:
Aramıza hoş geldin aile içinde ve masada yerin hazırmış bak :p

senin hakkında ilk izlenimlerim çok olumluydu yolda kalmışlara yardımcı olman çok erkiledi beni :mrgreen: yardım sever bir arkadaşımızın daha aramıza katılmış olmasından dolayı mutluyuzz :rendeer:

Umarım bir başka toplantı yada organizasyonda tekrar bir araya gelicez tekrar hoş geldin .........

Forum Kurallarını okumak için tıklayınız

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:
dostum bu konuda çok haklısın evet teşekkür etmeyi unutum özür.
iyivardın anabel lee teşekürlerrr:rendeer: yoksa biz iki gariban biri adana dan biri izmirden gelmiş garibanlar yol yordam bilmiyoruz dimi kenan:) ama öbür arkadaşım duyarsa keser valla bizi hehe yolda bırakan

Valla abi sen kalk taaaaaaaa izmirden kalk gel istanbula yolda bıraksınlar ondan sonra bide araba ittir :p olcak işmi yok benzin bitti yok montumu unuttum yok abi yok CBR 600 RR :mrgreen:

Ta ortaokuldayken Annabel Lee'den literature sınavı olmuştum zaten salak bir şiirdi sınavda a.q Annabel'in yazdığım için disipline gidecektim az kalsın.Çok bayıktı o ama eminim siz öyle değilsinizdir:) Hoşgeldiniz aileye...

EgeKnn' Alıntı:
Valla abi sen kalk taaaaaaaa izmirden kalk gel istanbula yolda bıraksınlar ondan sonra bide araba ittir :p olcak işmi yok benzin bitti yok montumu unuttum yok abi yok CBR 600 RR :mrgreen:

abi başınıza gelenler komik doğrusu bak bana takılsaydın böle olmazdı be abi :queen:

akşam beraber döndük sorun yaşadıkmı hiç yavaş yavaş aheste aheste rahat rahat geldik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar