Merhabalar,2002-2006 Hayabusa almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum..

Konuyu aktif tutalım adam alsın hayalbusa sını hadi bi el atalım er kişi niyetine

Bence 250'lik (o da muhtemelene Scooter'dır) bir motordan 12 yaşında 1300'lük bir makinaya geçmek çok mantıklı, güzel düşünmüşsünüz.
Bir de kask alıp kolunuza takın, işinizi şansa bırakmayın.

Para var huzur var hııaaa.. :)

Sen bunları boşver dostum hepsi kıskançlıktan. Al Hayabusa'yı, zaten canım helva çekiyor.

Merhabalar
Nacizane fikrim 250 cc den sonra 1300 cc hayabusa gibi bir canavar tecrübe olarak,sürati olarak,motorun ağırlığı olarak ÇOK TEHLİKELİ olur.O motor durduğu yerde bile çok ağır bir makina.Sürmüşlüğüm yok lakin ağırlığını durduğu yerde test ettim.İslak ağırlığı 242 kg.250 cc 160-170 kg.Ayrıca motor sürme zevki fazla olmayan sürat için yapılmış bir motor.Sürat sevmiyorsanız 600 cc bir race motor alın hem tecrübe olarak hem şekil olarak bence çok iyi olur.Hem eşşek tepmesi ile at tepmesi bir olmaz.Allah korusun sonra okuyoruz forumda tecrübesizce ,(özür dilerim)delice yapılan büyük cc ye geçmeleri.Sevdiklerini şekil uğruna üzme.Kademe kademe yap.yamaha r6 yı tavsiye ederim o farlar çok şekil bence.Bunlar benim görüşlerim.Sizin görüşlerinize de saygım var.Forumdaki tecrübeli abiler,ablalar,kardeşler daha iyi bilirler.
Bilg.
Sayg.

ilk cümlelerde yazınızı beğendim sonra bi baktım r6 filan tavsiye ediyorsunuz. geri aldım . süpersin hocam r6 zaten başlangıç motoru ya öyle bin gitsin filan yapıon.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

ah şu başlık tanışmada olmasaydı da motosohbet de olsaydı biraz daha dikkat çekse ne olurdu :queen:

canlı tutarız hocam :p her türlü

Hayabusa 1300 cclik 300 km yapan bir makina ve adamın scooter tecrübesi var da ondan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Pardon scooter değil en son 250 lik yamaha demiş ama viteslidir heralde , yani bu durumda 250 ccden direk 1300 ccye geçmek sebebiyle bu kadar alaya alındı

14 senelik ekmeği yenmiş hayabusanın mt07'den daha performanslı olacağını sanmıyorum.

Peformans konusunda 0-160 arası hayabusa'dan farksız olan mt09 alınıp bu ağırlıklardan eklenerek sürüş karakteri hayabusaya benzetilebilir.

http://www.bafratraktor.com/resimler/john_deere_1_1.jpg
14 yaşında hayabusa biraz zor ölür

hayabusanın ölüsü bile mt09un içinden geçer

hatta mt7 kadar yürüyemez deniyorsa bulun bi mt 07 ben 93 model zzr ile bile denerim.hayabusaya gerek bile yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar