Merhabalaar :)

Ben aranıza yeni katıldım en ufaklarınızdan biriyim galiba 15 yaşındayım benimde forumdakiler gibi ''motor''lara aşırı derecede ilgim var fakat yaşım tutmadığından ne ehliyet nede motor alabiliyorum şimdilik sadece bakınmakla yetiniyorum :)

Koreleceğini pek sanmıyorum sürekli değil tabikide ama günde 2 3 saat forumda konuları okuyorum ilgimi çekiyor :)

Koreleceğini pek sanmıyorum sürekli değil tabikide ama günde 2 3 saat forumda konuları okuyorum ilgimi çekiyor :)

Hoşgeldin.. Bu yaşta günde 2-3 saat derslerinle ilgilensen sınıf birincisi olursun muhtelemen :) ileride de istediğin motosikleti alırsın :cat: hayatınla ilgili değerli zamanlar, ileride şansın giderek azalıyor...

Ayrıca özellikle motor kısmı ile mi ilgileniyorsun yoksa motosikletin tamamı ile bilelim :)

Hoşgeldin.. Bu yaşta günde 2-3 saat derslerinle ilgilensen sınıf birincisi olursun muhtelemen :) ileride de istediğin motosikleti alırsın :cat: hayatınla ilgili değerli zamanlar, ileride şansın giderek azalıyor...

Ayrıca özellikle motor kısmı ile mi ilgileniyorsun yoksa motosikletin tamamı ile bilelim :)

motorla şuanlık görünüm hız ve gösteri olarak ilgileniyorum ileride ehliyetime yaklaştığım dönemlerde tabikide iç bilgilerinide öğrenmem gerekecek ama şimdilik sadece dış görünüm diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar