''Merhaba''diyelim,atalara uyarak

Mehaba motosiklet sevenler:bounce:
Ben de motosiklet seven olarak sizlere katıldımama malesef motorum yok.:salut:
Tabi ileride alacağım ama hala karar veremedim ne alayım diye.
Ya sfır cbf150 ya da cbr125 alacağım(Bunlar benim altımda nasıl durur bilmiyorum,çünki 181cm boyum ,90kg ağırlığım var:) )
Biraz da kendimi tanıtayım:öğretmenim ve 3 çocuğum var.kitap okumayı ve gezmeyi seviyorum...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla helal olsun....Güzel giriş....Hoşgeldin.....:cat: :rendeer:

CBR olmaz sana. CBF'i yakından bir kere gördüm ama incelemedim. Sanırım bu hafta içi kullanacağım ama :) "ST Erdoğan"ın motorunu bayiden almam gerekecek gibi görünüyor da :p

Hoş geldin ayrıca :cat:

Hoş geldin.

Ben de bir öğretmenim, kilom ve boyum senin kadar.İmkanın varsa bir motosiklet almaya bak.Altında çok da hoş durur.

Merhaba'nın, atalara uyarak kısmını anlayamadım ?

Hoş geldin diye yazanlara,okuyup da içinden hoş geldin diyenlere teşekkür ediyorum.
serdar23 arkadaşım,anadoluda bir köyün kahvehanesine gidersen herkes sana'' merhaba'' der.Bu kesinlikle muhabbetten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Hoş geldin diye yazanlara,okuyup da içinden hoş geldin diyenlere teşekkür ediyorum.
serdar23 arkadaşım,anadoluda bir köyün kahvehanesine gidersen herkes sana'' merhaba'' der.Bu kesinlikle muhabbetten.

Tanışma topiğinde nereden olduğunu yazmayı unutmuşsun Hocam.:rendeer:

Alıntıdaki açıklamana katılıyorum.Bir yere yeni giren kişi çevresine önce " Selamun Aleyküm" der,hazır bulunanlar da "Aleyküm Selam" diye karşılık verir.Oturduktan hemen sonra, orada bulunanlar yeni gelen kişiye Merhaba der o kişi de Merhaba diyerek karşılık verir.Bu Merhabaları başın öne eğilmesi veya sağ elin kalbe götürülmesi gibi beden dili hareketler tamamlar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar