merhabaaa....

hoş geldiniz, ve hoş buldukkk .

hiçbirşey zor değildir, inanıp istedikten sonra :thumright:

Yoo cok kolay motordan sınava giriyorsun yalnızca diver... (HOCAAAMMM...)biliyorsundur:) :tongue: :tongue:
Motorun parcalarını bil yeter :king:
Yalnız motorsiklet kullandırmadı surucu kursu :pl: :pl: = aynen boyle oldum...
Neyse aldık artiiikkkk... :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :flower:
Bir motor yok işştte :queen: tee...

merhaba hosgeldın ınsallah kazanmısındır a2 ehlıyetını bende gecen ay aldımm sonunda ıyı karar vermısındır umarım motosıklet bakmakla ne tarz dusunuyorsun

merhaba hosgeldın ınsallah kazanmısındır a2 ehlıyetını bende gecen ay aldımm sonunda ıyı karar vermısındır umarım motosıklet bakmakla ne tarz dusunuyorsun

Kazandım tabiki calısmadan hemde :bounce:
Motorun hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim..
scooter dusunmuyorum onları sewmiyorum gonlumde bmw war cepte parram yok ama.. :joker: bilmiyorum bakıyorum vakit buldukca... :farao:
Motosiklet ehliyetimi almaya karar verdigimde tepkiler oldukca kotuydu cewremde aman haaa!!!! dikkatli ol falan gibi.. Sizler gibi motorsever dostlar bulmak cok ozel :))) Alınca bulusuruz umarım herkesle :sunny: :sunny:

hoşgeldiniz aramıza,ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.Motor için gönlünde yatanı al sonra keşke deme motorunla sen takım ol aynı ruhu paylaş......sevgiler saygılar :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar