merhabaaa ben geldiiim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaay hos geldın elın bos gelmedın ama dımı :mrgreen:

Uzun zamandır aramızda olup gezillerimize katıldın Ayçe Abla.Aramıza tekrar hoşgeldin.:rendeer: Gezi yazılarını okumamış sanırım arkadaşlar.Ayçe Ablamız zaten kaç haftadır bizimle:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jameika cok gusel konusmussun yaa alemsın baba :p

bayan üyeler diderek çoğalıyo çok güzel aramıza hoşgeldin inşallah aradığını burada bulur iyi ve eylenceli vakit geçirirsin kazasız sürüşler:rendeer:

YeK

hoşgeldin:rendeer:
Bayan motorcular diye ayrım yapmak istemiyorum ama, Sizler olmadan millet bize serseri gözü ile bakıyor...
Hoşgeldin tekrar...

ayy inanmıyoorummm...prometheus yok piyasada...hayret ki ne hayret...:cherry:

hoşgeldin...diyelim...:cherry: genelde tarzım değil...birine hoşgeldin deyince karizmam ve popülaritemi kaybedeceğim hissine kapılıyorum nedense...

sanki 2 sene önce bana hoşgeldin denmedi ha...biraz çifte standart ama...:wiinkk:

:rendeer: :rendeer: canım arkadaşım, hoşgeldin, zaten hoş geliyordun, ama buraya da gelmen iyi olmuş:) mes üzerinden yazışmamış olacağız böylece. aradığını bulursun geyiğine girmeyeyim di mi. aradığını bulduğun için burada olduğunu biliyorum. hadi bakalım. eylemlerimiz devam edecek. :rendeer: :rendeer:

hoş geldin ama eli boş gelmemişindir sende motosiklet nete ayrı bir bakış açısı katacağına eminim

aramıza hoşgeldin...........
istanbul mt yede bekleriz

Ya birader her başlığa şu ayıyı koyuyorsun da, anlamadım neyi kastettiğini. :silent: Sitemizin maskotu ayı olmadığına göre 2 şey kalıyor geriye:

1. Bize ayı diyorsun
2. Kendine ayı diyorsun

Bir aydınlatırsan bizi iyi olur :p

:cherry:

Hoş geldiniz ayrıca sayın başlık sahibi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar