Merhaba

Merhaba siteye çok uzun zamandır üye olmama rağmen ilk mesajımı buraya atıyorum. İsmim kağan,26 yaşındayım birkaç aydır adanada yaşamaya başladım. Yaklaşık 4 aydır da motorsiklet kullanmaya başladım,adanadan arkadaşlarla tanışmak ,deneyimlerinden faydalanmak isterim:cherry: Saygılarımla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin bende Adanaliyim ama Alanyada yasiyorum Allah'a c.c emanet ol :)

Hoş geldin, Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle iyi forumlar :rendeer: :king:

selamınaleyküm arkadaşlar siteyi 2005 den buyana biliyorum ama 3gün önce üye oldum sitede dolaşıyorum ama kimseye rastlamadım siz hariç genelde millet nerede oluyor bilgi vere bilirminiz teş.

Aleykum Selam. Sen kimi istiyorsun reis söyle getirtelim :) Biz boş adamlarız ondan buralardayız diğer arkadaşlar da senin gibi geliyor User olarak takılıyor birşeye ihtiyaçları olduğunda online olarak ihtiyaçlarını gideriyorlar :)

Bizi beğenmiyormusun ? :) :rendeer:

kardeşim estagfurullah sizi begenmemek nedemekdemek istedigim milletin hep beraber sohbet ettigi bir yer varmı diye sordum sitenin içini tam olarak bilmedigimden cahilligime ver kardeş...

kardeşim estagfurullah sizi begenmemek nedemekdemek istedigim milletin hep beraber sohbet ettigi bir yer varmı diye sordum sitenin içini tam olarak bilmedigimden cahilligime ver kardeş...

Yok hocam ben latife ettim Takıldım sana :) En cahil insan benim. Sen benim Kusuruma bakma. Motosohbet diye biyer olucaktı ama pek takılmıyorlar genelde böle konuların altında lak lak ediyoruz :)

saygılar.

SpartacuS_ kardeşim nerede oturuyorsun ne işle meşgulsün kaç yaşındasın sana nediye hitap edelim abimi kardeşmi? bilgilendirirsen sevinirim

Öncelikle hoş geldin.

Bir de bir şey sormak istiyorum izninizle.Bir kaç ay önce başlamışsınız motora.CBR600 ilk motorunuz mu?

Aleykum Selam. Sen kimi istiyorsun reis söyle getirtelim :) Biz boş adamlarız ondan buralardayız diğer arkadaşlar da senin gibi geliyor User olarak takılıyor birşeye ihtiyaçları olduğunda online olarak ihtiyaçlarını gideriyorlar :)

Bizi beğenmiyormusun ? :) :rendeer:
Allah neşeni artırsın :) akşam akşam iyi güldürdün

Hoşgeldiniz.. Motosiklet tutku yaratıyor.. Bu da kanımca iyi bir tutku..Katılımcılığınız devamlı olmasını temenni ederim iyi forumlar:)

Biri reis mi dedi :queen:

Bu arada hoşgeldin kardeşim...kalıcı olman dileğiyle...

Pardon Reis Seni unutmuşum :) :) :)

Allah neşeni artırsın :) akşam akşam iyi güldürdün

:rendeer:

SpartacuS_ kardeşim nerede oturuyorsun ne işle meşgulsün kaç yaşındasın sana nediye hitap edelim abimi kardeşmi? bilgilendirirsen sevinirim

Bak altta imzamda Facebook Profil adresim yazıyor. Ekleyebilirsin :rendeer:

Guray Ayan
25 30 yaş arası
istanbul Sarıyer
Hyosung Gt 250 Comet
Elektrik Teknisyeni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar