merhaba

herkese merhaba demek istiyorum öncelikle yaza honda cbr 250r almak istiyorum hiç motor tecrübem yok ama şimdi bisiklet ile alıştırma yapıyorum :)
500 km oldu bisiklet ile
izmirde oturuyorum gaziemir :) geçici olarak ısparta'dayım okuldan dolayı bu sene inşallah bitiyor
selamlar saygılar

merhaba oncelikle hosgeldiniz demek istiyorum aktif katılımcı olmanız dilegiyle....Onceden motosiklet tecrubeniz yoksa 100 cc scooter veya 125 cc vitesli commuter motosiklet kullanmanızı oneririm saygılar.:cat:

Son düzenleme:
kolay alışırım diye düşünüyorum aradan 1 ay geçtikten sonra değiştirmek için uğraşmak istemiyorum

Çok hızlısın kovboy :)

motorsiklet surmeyi bisiklet sürmeyle karıştırıyorsun sanırım :) Abilerin bu yorumuna cok kızacaklar bence bir an önce yorumunu düzelt :)

Son düzenleme:
Hiç tecrüben yoksa 50cc-100cc motosikletle başla ..2.el al sonra sat.. önemli değil .. ilk zamanlar düşme çarpma başına gelebilir .. cbr 250 nin parçaları pahalı .. son olarak hiç tecrüben yoksa 250 cc motosiklet çok gelir

Hosgeldin, bencede ilk önce vitessiz 100 cc lik bir motorla başla 250 cc de zorlana bilirsin direk başlarsan. Tabiki karar senin.

teşekkür ederim tabi ki siz daha iyi biliyorsunuz bu işi dediğim gibi çaylağım daha ama 250 gönlümden geçiyor dediklerinizde doğru
tekrardan gözden geçireceğim bu düşüncemi :)

hiç deneyimin olmadan 250 cc bile bence sana ağır basar.bizim gibi makina kullanıcıları önce binmeyi değil düşmeyi ölümle burun buruna gelmeyi ardından tecrübeyi ve hızı tatmayı öğreniyor . Bende arkadaşlara katılıyorum 100 cc olsun ama senin olsun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar