B burhan_498 Katılım 31 Eki 2011 Mesajlar 11 31 Eki 2011 Konu Yazar #1 slm arkadaşlar foruma yeni katıldım. adım burhan 1988 dogumluyum yamaha r125 kullanıcısıyım milli egitim bakanlıgında memur olarak calıişmaktayım.
slm arkadaşlar foruma yeni katıldım. adım burhan 1988 dogumluyum yamaha r125 kullanıcısıyım milli egitim bakanlıgında memur olarak calıişmaktayım.
I immortalboss Katılım 1 Nis 2007 Mesajlar 1,944 31 Eki 2011 #2 Hoşgeldiniz.Motosikletinizin fotoğraflarını da forumumuzda görmek isteriz.Umarım iyi vakit geçirirsiniz.İyi forumlar.
Hoşgeldiniz.Motosikletinizin fotoğraflarını da forumumuzda görmek isteriz.Umarım iyi vakit geçirirsiniz.İyi forumlar.
piyanist_irf Kocaeli İl Temsilcisi Katılım 29 Mar 2011 Mesajlar 4,134 31 Eki 2011 #5 hoş geldin kardeşim aramıza yeni katılımcı arkadaşlar geldiğinde seviniyorum , yani katılan arkadaşlara söylediğimi tabiki sanada söyleyeceğim dikkat et bağımlılık yapmasın sağlıcakla..
hoş geldin kardeşim aramıza yeni katılımcı arkadaşlar geldiğinde seviniyorum , yani katılan arkadaşlara söylediğimi tabiki sanada söyleyeceğim dikkat et bağımlılık yapmasın sağlıcakla..