merhaba ..

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
aranıza yeni katıldım.tanışmak isterim herkezle:)

aileye hoşgeldiniz

tarkan1981
İstanbul
yaş 15 :)
Suzuki an 125
20350 km
ama önce kendinizi tanıtsanız diyorum

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
ben cem

ıspartada yaşıyorum...forumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum..gerçekten çok yararlı konulara değiniyorsunuz..33 yaşındayım.motor sevdam 2 yıldır devam ediyor..önce ilk motorum maxi sınıfı scooter olsun demiştim ama forumlarda önce düşük cc li motorlar ile başlanmasını tavsiye ediyorlardı..ben de tavsiyelere uydunm 125 lik bi ramzey scooter aldım..ehliyetim de var ..aama şimdi sınıfımı değiştirmek istiyorum..sym 250 gts modeli ile 2 ci motorumu hayırlısı ile alacağım..sizin tecrübelerinize ihtiyacım var..bilinçli bir sürücü olmak istiyorum.saygılarımla

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
çok güzel ama..

sym 250 çok hoşuma gidiyor..tavsiyeniz için size teşekkür edrim..antalya ya gidip bir pazar günümü sırf bana uygun bi motor arayarak geçireceğim..malum boy sorunu ..1.55 boyumla nelere kalkışıyorum:pr: inanamıyorum kendime..ama beğendiğim motoru da almadan gelmem..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

hoşbulduk..forumda bölee sıcak bi ortam yarattığınız için siz üyelere teşekkür ederim..aklıma gelan ne varsa soracağım..cevaplanmaması imkansız..teşekkürler....

herhaba arkadaşlar. herkese selamlar. aranıza yeni katıldım sizleride bilgi ve muhabbetlerinizle yakından takib ediyorum. heee bu arada belki bilmek istersiniz bende kawasaki ninja 250r sürücüsüyüm iyi günler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:45 ----------

kawasaki ninja 250r pilotu yokmu arkadaşlar aramızda hıı.:pr:

herhaba arkadaşlar. herkese selamlar. aranıza yeni katıldım sizleride bilgi ve muhabbetlerinizle yakından takib ediyorum. heee bu arada belki bilmek istersiniz bende kawasaki ninja 250r sürücüsüyüm iyi günler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:45 ----------

kawasaki ninja 250r pilotu yokmu arkadaşlar aramızda hıı.:pr:

Kawasaki Ninja 250R pilotlarını yanlış yerde arıyorsun :p

Linle tıkla;
http://www.motosiklet.net/forum/mot...50r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar