Merhaba

Merhaba arkadaşlar. Ahmet Bolgi , Ankara da yaşıyorum. bir kamu yayın kuruluşunda yayın şefi olarak çalışmaktayım. yaklaşık 1.5 yıldır bisiklet kullanmaktayım. Ankara ve çevresi haricinde İzmir- Fehiye arasını datça yarımadası dahil ( gökova nın tamamı) bisikletimle turladım. 40 ından sonra başlayan 2 teker sevdası bisikletin yanına birde motor yakışıra dönüştü. sezona motor sahibi olarak girmeyi planlamaktayım. özellikle doğa içinde yapılan turlar ile tarihi dokuya sahip yöreleri gezip yaşamayı seviyorum.

öncelikle ehliyet alımı , ardından güvenlik ekipmanları, denk getirebilirsem güvenli sürüş eğitimi ardından motor kullanıcısı olmayı düşünüyorum. motor olarak henüz karar verememekle birlikte 2 motor dikkatimi çekmekte. bunlardan biri Honda cbf 150 diğeri hyosung gv 250. 20 yıldan fazla araba , 1.5 yıldan fazla bisiklet ile hem şehir içi hem sehirler arası trafik tecrübem var. sanırım şimdilik bu kadar yerli. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

hoşgeldiniz ahmet bey.
doğayı seven birisi olduğunuza göre,dağ yollarına gidebilecek bir motor düşünmelisiniz.
cbf belli oranda sizi tatmin eder veya xl200.
kendinizi geliştirince artık bir enduro düşünebilirsiniz.
allah gönlünüze göre versin.

hoşgeldiniz xl 200 iyidir bunun yanında xt 125r da düşünebilirsiniz :cat:

bence xl200 , yada suzuki freewind , aprilia pegaso gibi ilk başlayanlara zor gelmeyecek modellere yönelebilirsiniz .

Hoş buldum arkadaşlar , bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. ehiyet için kursa bu hafta yazılıyorum. sanırım mart sonu gibi almış olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar