merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adım ersen kocaeli gebze de oturuyorum bi şirkette teknisyenim denizcilikle ugraşıyorum hobi olarak 31 yaşındayım bazı arkadaşlar tavsiye etti ve bende üye oldum msn adresim [email protected] bana bu siteyi referans olarak veren arkadaşlarım cenk , bbccdd . luxor
herkeze sevgilerle

ASHES

Ersen kardeşim hoşgeldin. Medeni ve güzel bir platform olan motosiklet.net bizi motorcu yapan, hepimizi bir araya getiren gerçekten değerli bir sitedir.. Seni de aramızda gördüğümüze sevindim. Hoş senle biz zaten ehr gün beraberiz ama artık sitede de beraber olabileceğiz .. Sevgilerimle..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin ashes.bu site, buradan şikayet edip gidip başka site açanların yaptığı gibi özgürlüğünü engellemeyen, aksine sana daha özgür nasıl olabilirsin diye yol gösteren bir sitedir bence.yani üyeler olsun, adminler olsun içten pazarlıklı değildir.kısaca demokratiktir...

Selam Ersen... Hoşgeldin... Doğru yerdesin, iyi arkadaşlar var, motorcu olmak bir ayrıcalıktır. Ben emekli bir gazeteciyim. Şans eseri aranırken bulduğum burası ve benzeri siteler sayesinde 45 yaşından sonra motor konusunu hobi edindim. Buradaki dostların tecrübeleri ve yönlendirmeleriyle önce bilgi sonra kurs ve A2 ehliyetimi aldım. Hala da sünger gibi motorsiklet konusunda bilgi ve tecrübe emilimindeyim. Emekli olmam daha fazla zaman ayırmam açısından büyük avantaj... Gerek ülkemiz gerekse yurtdışından da çok sevdalı motorcu var. Burası var ya adama damardan giriyor ve alışkanlık yapıyor. Motorkolik oluyorsun, ama iyi oluyorsun... Adam gibi motorcu... Sevgiyle kal...

ooo kimler gelmiş....

tekrar HOŞ GELDİN....

"Motosiklet Özgürlük demektir"

CCBBDD mesajının içeriğinde başlık konu dışında çıkan forum içerisinde kişisel tartışma çıkarabilecek mesajlar silinmiştir.
Bilginize. Saygılar

************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
aramıza hoşgeldin ashes devamlı katılımcı olman dileğiyle:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin eski dost:) Burası doğru adrestir..Kişisel çıkarların olmadıgı özgürlüklerin SS kampı gibi bir kaç kişinin elinde olmadıgı ortama hoşgeldin. Keşke bbccdd de gelsede eski günleri yad etsek..

vay kaçaklar burada nasıl buldum sizi ama.sevgili luxor herkes özgürdür istediği yere gider ama giderkende herşeyi yıkıp yakıp kırıp dökmek iyi değildir.Ben her sitede yazarım.okurum.ama fazla geyik işlerine girmem.tabiri caizse.çünkü fazla geyik muhabbeti sulandırp sonunda istenmeyen kırgınlıklara ve kavgalara sevep oluyor.zühtüpaşa bu arada sana ve diğer arkadaşlarada selam.

hepiniz tekrardan hoş geldiniz sefa getirdiniz:rendeer:

Teror mesajının içeriğinde başlık konu dışında çıkan forum içerisinde kişisel tartışma çıkarabilecek mesajlar silinmiştir.
Bilginize. Saygılar

************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayda bütün dost lar burda sevindim napalım kader kısmet miş kimsenin arkasından laf söylemiyorum arkamdan da laf ettirmem hoş ve güzel bir karşılama oldu sevgilerle

ashes

ne mutlu bana ki hiçbir zaman m.net için en ufak yanlış bir yorumda bulunmadım..:cherry:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arvasi3 abi.seni biliyorum zaten.bende 4 gözle motoru alınca gezilere çıkmayı bekliyordum ama kısmet değilmiş.artık buradan görüşürüz senle.gereksiz siteden de msn imi ekleyebilirsin.saygılar...

ps... ayrıca lüzümsuz yere mesaj yazmadım.ben haksızsan eğilmesini bilirim ama eğileceğim bir durum olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum...

Son düzenleme:
buraya da hoşgeldin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar