merhaba

slm . Aranıza yeni katıldım. Sitenizde söyle bir dolaştıktan sonra üye olmaya karar verdim. Bana şimdiden çok faydaları oldu. Adım Erdem(keddy motorum adı) 25 yaşındayım 6 yıldır motor kullanıyorum. uzun yıllar vatanımdan ayrı kalmıştım.Artık Beni ve motorumu Türkiye yollarında sık sık göreceksiniz. umarım yeni arkadaslar edinir ve türkiye yollarını tek başımıza gezmeyiz.

Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldin...Yalnız kalmayacağından eminim.Bu arada neredensin?

Hoşbulduk . bu kadar çabuk yanıt alacağımı tahmın etmıyordum . ilginiz için gercekten tesekkurler . bu arada ben istanbul/sahrayiceditten .

valla buraya 24 yaş üstü adamları almıyoruz.:queen:
ama seni alalım. hoşgeldin. burası çok sıcak bir forumdur. doğalgaz alma, buraya takıl. öyle yani (biliyorum, iğrençti).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeş sen hoşgeldin sefalar getirdin de abi bu water le 5x nereye gitsem karşıma çıkıolar yawww :flower: :flower: :flower: abi nedir bu herifler robot felanmı dakka bir gol bir (bak k_eddy 5.28 de yazıo 5.31 de 5x den cvb gelio)...eee dedik sana k_eddy kardeş sıcaktır burası.Emin ol artık kurtuluşun yok.bu siteden kopamayacaksın.:pl: :pl: Tekrar,ailemize hoş geldin sefalar getirdin:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar