merhaba

uzun zamandır motor kullanırım ama vakitsizlikten nete girmedim.izmirdeyim.artık bende buradayım.16 yıldır motorlarla ugraşıyorum.teknik sorularınıza yardım edebilirim vakit buldukça

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin üstadim. Saygilar sonsuz..

uzun zamandır motor kullanırım ama vakitsizlikten nete girmedim.izmirdeyim.artık bende buradayım.16 yıldır motorlarla ugraşıyorum.teknik sorularınıza yardım edebilirim vakit buldukça

Evet teknik konularda uzman olduğun ikinci yazmış olduğun mesajdan çok belli. Sana akıl danışacakların vay haline. lastiği patlayana jantıyla birlikte lastiği değiştir dersin.

sıfır makinaların parçaları,çalışma yüzeylerine alışana,metallerin işlenmesinden dolayı cidarlarındaki pürüzleri atana kadar geçen zamanda makinanın yağına önemli miktarda metal tozu ve hatta talaşı karışabilir..Alp_tunayın dediği gibi satılmayı beklerken yağ bozuluyor.Asya 150t kullanıyorum Sıfır km aldığım gibi yağını değiştirdim.akabinde 10-20-40-70-100. ve devamında her 150 km de yağını değiştiriyorum.her 600 de yağ filtresini temizliyorum.değişim 10 dk alıyor.motorum daha sessiz yüksek devirde daha tatminkar bir sürüş sağlıyor.akışkanlığı yükselmiş bir yağın yüksek devirde krank yataklarını yada silindir cidarlarını ne kadar yağladığı meçhuldür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar