Merhaba

Arkadaslar bende bugun araniza katildim ama bir turlu Tanisma formunda nereye yazacagimi beceremedim. Herkese gonlunce guzel bir gun diliyorum.

Ismim Murat, 38 yasindayim, insaat muhendisiyim, yarismacilar gibi oldu ya neyse. Istanbul'da yasiyorum. Motorsiklete 2005 basinda merak sardim ve Honda'nin egitimine katildim. 2006 Ocak'ta A2 ehliyetimi sonrada motorumu alacagim kismetse. Bu siteyi 2-3 haftadir takip ediyorum ve cok hosuma gitti. Benden bu kadar, baska ogrenmek istediginiz varsa arkadaslar sorun cevaplayayim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin dostum.....
Doğru yer burası :cat:

Tristan, aramıza hoşgeldin !

Hem meslekdaş, hem hemseri hem de yaşıtız. Sevindim gelmene....

Ne tür bi motor düşünüyosun, ehliyetten sonra ?

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

valla aslinda ilk etapta 250cc Mondial, Kanuni, Keeway veya Jinlun chopper tipi bir mitirla isinmayi dusunuyorum, daha sonra kendime 600 veya 1000cc guzel bir gezi motoru almayi planliyorum. Tabii sizler benden cok tecrubelisiniz, tavsiyeniz olursa memnuniyet duyarim. Gezi motorundan kastim, Yamaha Fazer, Suzuki DL-650 falan gibi motorlar. Ben direk 600cc alacaktim ama yillardir motor kullanan arkadaslarim hep kucukle basla tavsiyesinde bulundular, eee bu yastan sonra coluk cocukta olunca biraz tirstim ve onlara hak verdim.

Hoşgeldin,
Ehliyetin ve alacağın motorun şimdi den hayırlı uğurlu olsun. :rendeer:

Tristan hoşgeldin... Yaşıt sayılırız... :) Hayırlı olsun tekrar.. ve 250 cc den büyük alma.... Daha erken....

hoşgeldin,forrap kardeşime katılmamak elde değil,adres doğru seçim doğru ee ne diyelim inşallah istediğin dilediğin olur.

abilerim ablalarim, sagolun yahu, ne kadar dost canlisi bir alemmis burasi, hic bu kadar sevinerek hosbulduk dememistim iyi mi? :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar