merhaba!

herkese selamlar ben Malatya dan Ufuk
31 yaşımdayım , bir fabrikanın satış pazarlama müdürlüğü görevini yürütüyorum .. 7 yaşında bir oğlum var ... şu an yamaha xjr 1200 kullanıyorum ... zamanla daha çok kaynaşırız .. tekrardan selamlar herkese kazasız belasız günler dilerim :cat:

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin, kusura bakma yeni gördüm...
bize uzak değilsin, kalıcı, katılımcı olman dileğiyle...
bu arada hatay, adana vb buluşmalarımız da oluyor, irtibat halde kalırsanız bilginiz olur.
sağlıcakla kalın :)

hoşgeldin, kusura bakma yeni gördüm...
bize uzak değilsin, kalıcı, katılımcı olman dileğiyle...
bu arada hatay, adana vb buluşmalarımız da oluyor, irtibat halde kalırsanız bilginiz olur.
sağlıcakla kalın :)

şu anda plan yapıyoruz , seneye haziran sonu

hatay , adana , mersin , antalya hattı bakalım hayırlısı :) görüşürüz inşallah

Mersin İl Temsilcisi
şu anda plan yapıyoruz , seneye haziran sonu

hatay , adana , mersin , antalya hattı bakalım hayırlısı :) görüşürüz inşallah

sağlık teknikeriyim ben

:) inşallah.. gerçi ben sık sık maraşa gidip geliyorum. zaten

MERSİN-TARSUS-ADANA-OSMANİYE-KADİRLİ-GAZİANTEP-KAHRAMANMARAŞ-HATAY-İSKENDERUN neredeyse her hafta ya biri diğerinde ya öteki berikinde ya da hepsi birbirinde. sıkı bir görüşme trafiği var.
tanımak ya da ilgilenmek istersen bir mesajınla hepsi sana kucak açacaktır :)

hakkınızda hayırlısı olsun..

Hoş geldin Malatya'lı kardeş. Hemen üzme canını. Sitemiz mevlananın dergahı gibi. Burada komplekslilere yer yok. Ne güzel yazmışsın işte. Zamanla daha çok kaynaşırız. Her zaman aramızda olman dileklerimizle.

sağlık teknikeriyim ben

:) inşallah.. gerçi ben sık sık maraşa gidip geliyorum. zaten

MERSİN-TARSUS-ADANA-OSMANİYE-KADİRLİ-GAZİANTEP-KAHRAMANMARAŞ-HATAY-İSKENDERUN neredeyse her hafta ya biri diğerinde ya öteki berikinde ya da hepsi birbirinde. sıkı bir görüşme trafiği var.
tanımak ya da ilgilenmek istersen bir mesajınla hepsi sana kucak açacaktır :)

hakkınızda hayırlısı olsun..

bizimde aynı şekilde Elazığ ile sıkı bir trafiğimiz var, hatta seneye Elazığ-Malatya olarak ortak bi ekiple çıkacaz .. bu kış buradan irtibat kurarız , seneye hem sizleri bekleriz , hemde biz geliriz inşallah .... Saydığın tüm illere iş için geliyorum ... seneye yazı beklemeyiz kısa zamanda tanışız belki hiç belli olmaz :wiinkk:

arkadaşlar teker teker hoşbuldum ..

kardeş,hoşgeldin....güzel paylaşımlar dilerim.malatya ya haziranda gelmiştim ilk defa,bu kadar büyük ve güzel olduğunu bilmiyordum.birde gül kurusu kaysıya bayılıyorum.görüşmek dileğiyle....

kardeş,hoşgeldin....güzel paylaşımlar dilerim.malatya ya haziranda gelmiştim ilk defa,bu kadar büyük ve güzel olduğunu bilmiyordum.birde gül kurusu kaysıya bayılıyorum.görüşmek dileğiyle....

bende Mersin Bozyazı- Aydıncık - Anamur a gelmiştim , güzel yerler sessiz sakin kafa dinlemek için ideal , pazara gittiğimde limon için para almıyorlardı çok güzeldi :queen: ... Kayısı konusuna gelince :cherry: GÜN kurusu yani katkısız kayısı güneşte kurutulmuş kayısı ... en makbul ve en lezzetli olandır ... gelirken getiririm ... Malatyada kimlerle tanıştınız geldiğinizde ???

hoşbuldum hoşbuldum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ufuk hoşgeldin,yolun açık olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz kazasız belasız günler dileğiyle

Mersin İl Temsilcisi
bizimde aynı şekilde Elazığ ile sıkı bir trafiğimiz var, hatta seneye Elazığ-Malatya olarak ortak bi ekiple çıkacaz .. bu kış buradan irtibat kurarız , seneye hem sizleri bekleriz , hemde biz geliriz inşallah .... Saydığın tüm illere iş için geliyorum ... seneye yazı beklemeyiz kısa zamanda tanışız belki hiç belli olmaz :wiinkk:

arkadaşlar teker teker hoşbuldum ..

inşallah... malatya da benimde birkaç gün kalmışlığım vardır...
bizim buraların kışı sadece yağmur olduğundan 7/27 12 ay binebiliyoruz... sizin karlar eriyip buzlanma çözüldüğünde mevsim başlar :wiinkk:
illa ki motosiklet şart değil, ne zaman uğrarsanız çayımız hazır :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar