Merhaba..

muhahahaha, ben de birsen demişim :)
hoşgeldin ibrahim. zaten kime erkek desek kız çıkıyodu, bu sefer kız dedik, erkek çıktı. 5x sen erkektin, di mi?

sende tutturamadın gitti be:mrgreen:

ben bayanım bu arada:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
muhahahahahaha.
water gene baltayı taşa çarpmışın.
ibrahim bey tekrar hoşgeldin

... :) ...

siz birbirinizi epey tanımışsınız.. benim de biraz vakit alacak ama foruma daha sık girip sizi tanımaya muhabbetinize katılmaya çalışacağım.. <br>forumda yeni olduğum için bana uygun bi alt forum önerecek biri warmı ? konu : Ocak/2006 için hedeflediğim jinlun 250 .. aslında forumdaki topicleri okudum.. izlenimler bu motora göre kötü değil hatta bazı arkadaşların hoşuna bile gidiyormuş.. <br>bundan sonrasını önereceğiniz yerde konuşuruz.. kendinize çok ii bakın.. görüşmek üzere :cherry:

tabii ki geyik muhabbeti, sen oraya gel, bizi çok iyi tanırsın.
onun dışında alacağın motora karar verdikten sonra o motorla ilgili tpik tabii ki :)

IBRSEN aramıza hoşgeldin yollarda görüşmek dileğiyle:cat:

Herkese Merhaba

Merhaba arkadaslar, araniza az once katildim, yaklasik iki haftadir sitenizi ziyaret ediyorum. Cok hosuma gitti. Motorsiklete bu yilin basinda merak sardim ve kismetse Ocak 2006'da A2 ehliyetimi aliyorum. Ayni zamanda da ilk motorumu alacagim. Dun sitenizde gordugum ilanlar cok cezbediciydi. Neyse ilk sohbette lafi fazla uzatmayayim, herkese guzel bir gun gecirmelerini diliyorum:)

umarım teror

artık watercolours'un önerdiği yere geçiyorum.. bi de zaman zaman jinlun satanları kollayacağım sanırım..
kendinize çok ii bakın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baharı bekleme hemen katıl bi gruba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar