merhaba

selam ben burçin.
motora yeni başlayanlardanım.daha 3 aylık bi geçmişim var motorumla: Ramzey QM250 chopper.
Türk malı olduğu için chopperdan saymayan dostlarım war ama yine de her defasında ayrı bir zevk alıyorum.Ve her nöbetimde birbirinden ağır motor kazası gelse de (sanki bırak şu motor sevdasını der gibi birileri),hiç bi doktor hanıma yakışıyo mu şu motor deseler de illa da motorum diyorum,demeye de devam edecem!
Acemiliğimi ramzeyle atıp yamaha dragstar ya da honda shadow ile devam etmek istiyorum yoluma,İzmir trafiğinde...
En çok istediğimde Eski ve Yeni Foça Arasında sürüş yapmak - ya tek ya da diğer motor tutkunlarıyla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
- merhaba

- nası gideo arabaa... :queen:

pardon motor..:pr:

hosgeldinizz , iyi forumlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba,hoşgeldiniz Burçin Hanım.sizin gibi motor tutkunlarını kazanmak bizleri çok mutlu ediyor.
bencede motorum demeye devam edin.
Kazasız ve full korumalı sürüşler diliyorum...

Hoşgeldiniz. Memleketimde görev yapıyorsunuz Kastamonu trafiği rahattır bildiğim kadarıyla. Keyifli sürüşler dilerim. Kazasız belasız.

hoşgeldin toktor hanım sitemize..

benim ellerim ağrıyo nedendir acaba veterinemi gitsem..:mrgreen:

hoşgeldiniz...eski foça-yeni foça arasını gerçekten tavsiye ederim bu yaz katettim mükemmel dingin bir yol...iyi forumlar kasasız belasız sürüşler dileğimle...

Hoşgeldiniz :rendeer:

hoşgeldiniz...daimi ve kalıcı omanız dileğiyle...

herkesin karşı çıkmasına rağmen ilk gördüğümde kalın ön tekerine vurulup da almaya karar verdim motorumu.sonra gittim ehliyet kursuna yazıldım.o kadar engellemelere rağmen halen sürmekteyim ve vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum(can sağlığım ve beden bütünlüğüm el verdiği sürece)

Hoşgeldiniz. Memleketimde görev yapıyorsunuz Kastamonu trafiği rahattır bildiğim kadarıyla. Keyifli sürüşler dilerim. Kazasız belasız.

kastamonu trafiği mi?bence trafik demeye bile bin şahit ister-bir Allah'ın kulu da sinyal vermez mi yahu şerid değiştirirken-hatta bi kere de çizgi ihlali yapmadan şeritte giden görebilsem keşke!

Kastamonu trafiğinde tek bayan olunca bi de çoğu kişi zaten önceden tedavi ettiğim hastalarım olunca sağ olsunlar yavaşlıyolar.tabii ben de fırsattan istifade basıp gaza kaçıyorum yoğun trafikte.ondan benim için rahat gerçekten trafik :) daimi olması dileğiyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

Burçin korumalıkların tamam değil mi?
Kask en başta olmak üzere korumalıksız asla trafiğe çıkma.Kastamonuda Yüksek CC kullanan sürücüden tut cup kullanan kimse kask takmıyor malesef...

ya benim kasksız sürme gibi bi lüksüm yok ki ; korumalıktan daha ziyade trafikte bayan olduğum anlaşılmasın diye takmadan çıkmıyorum trafiğe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar