merhaba

Merhaba , 5 yıl önce ehliyetini almış ancak motor alamamış biri olarak aranıza anca katılıyorum.

Sanırım 2 hafta içinde bir motor almış olacağım. Ancak internette kayboldum diyebilirim. Bir grup 125 cc ve 250 cc ile başla derken bir gru derhal 500 yada 600 cc a diyor. yazılan güzel yazıları da okudum.

motora yeni bşalyacak ve daha önce kullanmamış birine istanbul 'da 2.el görebileceğim yerler konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
1.80 cm
90 kg .... amacım elbette eşimle gezmek, ancak şehir içi kullanım da vazgeçilmez.... iş-ev de yakın...

şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

haa unutmadan , adres istanbul anadolu yakası

hoş geldın:rendeer:.250cc kawasaki veya hyosung tavsıyem tabı ss düşünuyorsan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin ..........

h.g
madem öle
inan bana o boya o kiloya tam bir cbr 600 F

arkadaşlar bu arada arkadaş daha önceden motor kullanMADIĞINI izah etmiş dikkat edin :)
yukarıdaki tavsiyem kullanmayı bilgin var yönünde
eğer yoksa kullanma yeteneğin Silver Wing yada Majesty önerebilirim. ( YENGE yi düşünerekde sölüyorum bunu rahatlık bakımından bu ikisi çok iyi )

tşk ve hoşbulduk

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Tavsiyelerinizi hemen araştırmaya başlıyorum.

bu arada dediğim gibi 5 yıl önce ehliyet kursunda ne kullandıysam o var ...
yani yok bir tecrübe denebilir.

şimdi eğitim arıyorum , motor arıyorum..

Hondanın eğitimine baktım , iyi ancak ben birebir ders tercih edicem. O nedenle öğretmen konusunda da tavsiyelere açığım.
eğitime bu hafta sonu başlayabilirm , hatta motora da bakıcam bu hafta sonu...

sevgiler,

Hoş geldin.Öncelikle istediğin tarza karar vermen lazım.Ondan sonra sana model tavsiyelerinde bulunabiliriz.

Aramıza hoş geldin.Allah sana istediğin gibi bir motorsiklet nasip etsin.ergün 1968 in dediği gibi kesin olarak hangi tarz motor alacağına karar vermelisin...

sıcak hoşgeldinlere , hoşbulduk.

Eğitimi de ayarladım, İTÜ Maslakta başlıyurm yarın sabah saat 10.00 da ...
günde 2 saat olmak üzere... HAydi Hayırlısı diyorum kendime :)

Bu arada motor bakmaya devam ediyorum ancak derse başlamadan karar veremem diye düşünüyorum.

Tarzını seç demiş ustalar ancak sadece görüntüye bakarak seçmek zor. Sanki kullansam aradaki farkı daha iyi anlarım gibi geliyor. Bu arada resimlere bakarak yada görerek en beğendiğim motorlar genelde Naked motorlar.

İstisnası GV 650 HYO dur. nerdeyse rüyama girdi alet...

ancak bu tecrübesizlikle öyle bir motoru da gözüm kesmiyor. Yaş 37 olunca basamakları ağır çıkası geliyor insanın...

Öğrenmesi daha kolay olur sen chopper yada cruise al diyen arkadaşlarada kulak veriyorum ancak internetteki bilgi kirliliği nedeniyle bir motor seçemedim o kategoride.

öğrenme motoru olarak ise bana sıklıkla ybr,cbr125 öneriliyor.Elbette CBF 150 ve 250.

şekilde olsun istersen diyenler nedense tek marka verdi şimdiye kadar

hyosung gv,gt ve gtr 250 cc...

bu seçeneklerin hepsi de 2000-5000 TL arasına alınabiliyor.

birde bana ustalarımız ve veya işi daha çok bilenler motor dan önce almam gereken güvenlik ekipmanları konusundada yarımcı olursa sevinirim..

kask
mont
bellik
dizlik
eldiven
ayak bileklerini koruyan ayakkabı
korumalı pantolon
varsa başka ?

herkese henüz motora başlamamışlara örnek olacak güvenli ve eğlenceli sürüşler dilerim.

sevgiler
Kaan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar