merhaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hos geldın istanbulda motor surmek zordur

Hoşgeldin.:rendeer::rendeer:

Herkes en yakın zamanda artçılıktan kurtulmanı temenni etmiş ama ben böyle demeyeceğim, çüğnkü artçılığın da ayrı tadı var... Yeter ki tad almayı bilelim...:wiinkk: 2 tekerlek gönülden sevilir.

Ama tabi ki eğer istiyorsanız ( kimisi artçılığı sever öylsini de gördüm ::23343:: :cherry:) en kısa zamanda aramızda görmek isterim sizi. :cat:

Son düzenleme:
Hoşgeldin :rendeer: dur ismini tahmin edim "Suna" :mrgreen:
Umarım en kısa zamanda sürücülüğe terfi edersin :cat:

Artçı olmaya motorunuz yoksa arkadaşlar yardımcı olurlar : )
Gerçi artçı alma artçı olma diye de bir başlığımız mevcut ama..
Demokratik bir fikir ortamı işte MT : ))

Hoşgeldin.:rendeer::rendeer:

Herkes en yakın zamanda artçılıktan kurtulmanı temenni etmiş ama ben böyle demeyeceğim, çüğnkü artçılığın da ayrı tadı var... Yeter ki tad almayı bilelim...:wiinkk: 2 tekerlek gönülden sevilir.

Ama tabi ki eğer istiyorsanız ( kimisi artçılığı sever öylsini de gördüm ::23343:: :cherry:) en kısa zamanda aramızda görmek isterim sizi. :cat:

katılıyorum artçı olmanın tadı bence cok ayrıdır,,,kullandığım vakıt seyredemedığım kadar etrafı seyrediorum ve surucu kadar yorulmuorum :cherry:
ama ne olursa olsun surenın aldığı hazzın yanında lafı bile edilmez....:bounce:

sıcak karşılamanız için tekrar teşekkür ederim....... evet adım suna bildin muzaffer.artçılığı şimdilik seviyorum.ayrı bir zevk.ama zor sürücü kadar olmasada artçıyada düşen sorumluluklar var. arkadaşlar aranızda olmak güzel olacak.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar