Merhaba

Ben evvelden de bu sitenin üyesiydim ama nikimin ne olduğunu hatırlayamadım aradan bi hayli zaman geçmiş. Hep motor siteleri ile ilgilendim ama direk formlara filan girmemiştim bi türlü fırsat bulamadım. Ama forumları filan okurken tanışma faslı kısmı dikkatmi celbetti yazayım dedim bende prosedürüne uyduralım tabi. Merhabalar.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya siteye bak.bayan gelince 60 küsür kişiden mesaj yağıyo.sana selam veren pek olmamış.ayıp etmişler
hoşgeldin :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin sefalar getirdin :rendeer:

Moderatör (forrap)
Hoşgeldin dostum umarım bu sefer nickini unutacak kadar bizden kopmazsın :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba :king:

Hoşgördük teşekkürler. vlad1462 arkadaşın yazdığını okudum. Normal.. gayet normal. Çünkü bu Türkiye'nin sorunu.. Bu foruma has bişey değil :) Sakaryadayım ben. İstanbula yakın oldukça. Hangi tür bişey tertip edilirse edilsin hepsi istanbul için istanbuldakiler içindir. hep kıskanmışımdır bu yüzden istanbulu. Ama bakalım denk gelirde bi etkinliğe katılabilirmiyiz. Ondan dahada önce durumu düzeltip iyi bir makina alabilirmiyiz. Kimbilir kısmet. Bi kaç tane motor varda sivas ta kaldılar buraya getirmek için uygun değiller. Burdan bi tane yakıştırma gayretindeyim. Kısmet....
Tekrar teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkadaşım hoşgeldin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar