Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
patlayacak olsa çoktan patlardı..Esramın topicini unuttunuz mu yarım saat içinde 3 sayfayı geçmişti :p

bu tür durumlarda hababama kızların geldiği sahneyi hatırlarım hep: ))
çekil lan hain domdom ! ehehee

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar ilgi beklemiyordum doğrusu :)

Motor olarak ybr 125 düşünüyorum :cat:

laa bu aygüll erkekmiş yaaa ulannn :pr:::evil::::angry2::

yaa sen varya harbiden manyaksın galiba. onu yazan benim bende erkeğim tabiki. allah ım bu kızdan bütün mt yi koru.:farao::farao::farao:

kusura bakma sana kızmadım
anlayan anlamıstır sanırımm akşam akşam mübarek gunde insanı çileden çıkarıolar ::angry2::

ya aygül sen onlara aldırma ben sana inanıyorum:mrgreen: sen yüzünün yarısı cok güzel olan bir kızsın:queen::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
hahhaa torpilli bi topic olmuş ahaha
hoşgeldin bu arada solimde ayıp olmasın sora :D

bu arada ehliyetin varmı yaşın kaç senin :silent: motor alıcam die zıplamışsın ama

mCk

tequ arkadasım bıze gelıormsun ? bu arada bu efendy_isoda kız topıcı gormesın hıpermarketı ole bırakıp dırek topıc kovalıor:D

bilader süper yazıosun ha :p Faydalı bakterimisin sen zararlı bakteri mi :p

valla şöyle söyliyim tequ kardeşim. ben olümcül bir bakteriyim. ve şunu da hatırlatmak istiyorum henüz günümüzde tedavim daha bulunamadı. ve bir hatırlatma daha cok önemli, motosikletsiz gecirdiğim hergün daha da tehlikeli oluyorum....::evil::

mCk

bı de bakalm acaba kımsn sen loft, tequ, mck (ben),vasco(izmirn gulu) , gkn, jesse ve daha sayamadıgım bır cok kısıden bırı cıkarsn :D sahte ımam pokeımamı unuttuk sanmayın:D

bu tür durumlarda hababama kızların geldiği sahneyi hatırlarım hep: ))
çekil lan hain domdom ! ehehee

öldüm:p:mrgreen:

mrhbb arkadaşlar bende çocuklugumdan buyana motor hastasıyımm sizce kullanabilirmiyiimm? yenii üye oldumm güzel bir siteye benziyor

mrhbb arkadaşlar bende çocuklugumdan buyana motor hastasıyımm sizce kullanabilirmiyiimm? yenii üye oldumm güzel bir siteye benziyor

sitemizin güzelliginden ve üyelerimizin sıcak kanliligindan şüpen olmasin:):pKullanmasina tabi kullanirsin biz anamizin karnindami ögrendik:p:p ehliyetin varsa hemen bi scooterle basla... ilerde hayabusaya kadar yükselirsin:p:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar