Merhaba.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin Selly kalıcı olman dileği ile.:rendeer:
Ama şu kadın erkek ayrımını kadınlar da yapıyorsa , karşı çıkacak hiç bir taraf kalmıyor erkeklerin " Kadın sürücü işte , kötü kullanır." kalıbına hem fikir olmarına.

önce hoş geldin çiçek o senin için gecerli degil sizin evde kız yokmuş herhalde seni erkek gibim yetiştirmişler kadın sürücüler için söylenenler senin için gecerli degil :mrgreen:

herkeze slm bende yeni üyelerden biriyim caddebostan sahilinde takılan bir gurup arkadaşla tanıştım onlarda bu siteyi önerince üye oldum valla şimdilik bayada hoşuma gitti umarım sizlerde benden hoşnut kalırsınız ...

Çoookk teşekkür ederim kalıcı olucam...
MT buluşmalarına da gelicem çok eğlenceliymiş burası...
Ama biraz dolaşıp çözmem lazım forumu .....:):):)

hoşgeldin selly :) bu yaz gelecektim ortacaya da gelemeim maalesef. :) marmaris'e zaten kelimeler yetmiyor :)

digi ortacayı tavsiye ederim de marmaris i tavsiye etmemm
Ben marmaris te yaşıyorum haklısın anlatılmaz çünkü berbat burası :cat:

önce hoş geldin çiçek o senin için gecerli degil sizin evde kız yokmuş herhalde seni erkek gibim yetiştirmişler kadın sürücüler için söylenenler senin için gecerli degil :mrgreen:

Halis abi ,selly beni tınlamadı pek ,ona yönelik bir şey olduğunu düşünmedi sanırsam :). Sen tınlamışsın bari sevindim. :p

Ya kuzen abi falan hep erkekler vardı küçükkene, minnacıkkene ( "sen hiç minnacık oldun mu inanmıyorum" diyen olursa döverim :p) etrafımda. Bana bebek gelirdi onlara araba, komplike elektrikli oyuncaklar , logolar falan. Gel de kıskanıp fıttırma.
Napayım ben bebeği , al bir tane en güzelinden uzaktan kumandalı helikopter falan susim de mi :mrgreen::p
Küçük yaşta, ailelerde başlıo bu kadın erkek ayrımcılığı çok yanlış vallahi. Zaten bebeklerden de korkuyorum o da ayrı bir olay.:queen:

Son düzenleme:
Haklısın cinsiyet engel değil ama etrafımda birçok insan motosikletten ve motosikletçilerden haz duymayan insanlar. Ki bayan motorcu olmak çok zor. Gün içerisinde bir çok tehlikeyle karşılaşıyorum. Bayanlar bu sebeplerden dolayı pek haz duymuyolar motordan....:cat::cat:/QUOTE]

Evet haklısın motorcu olmak başka , bayan motorcu olmak başka. buna rağmen yılmaman çok güzel ve sağlam bir motorcu olduğunu gösteriyor.

Tekrar hoşgeldin :cat:

Hoşgeldin arkadaşım kalıcı katılımcı olman dileğiyle, tez zamanda harley'ine kavuşman dileğiyle amin :p

Ben kendimi bildim bileli hayalim harley görünüşü sesi önümden geçince bi ah çekiyorum uzun mesafe de yapmam zaten ki hayal daha gerçekleştirmem çok uzun zaman alır....

gecenin bi saati takdir ettim, saygı duydum. yolda sıkıştıran mıkıştıran olursa haberimiz olsun.

Aramıza hoşgeldiniz :) Katılımcı olmanız dileği ile :p Kazasız belasız sürüşler:bounce: Yeni motoruna kavusman ümidiyle :)

aramıza hoşeldin ıyı eglenceler dilerim ..

hoşgeldin kalıcıcı olacaksın nedenmi ::tutkuy::

:p

ailemize hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun:rendeer:

bende bende bende :p

arkadaşlara tamamen katılıyorum bende bende bende :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar