merhaba...

aby

ilk sefer için cbr125 tavsiye edermisinis?

öncelikle herkese selamlar.... uzun zamandır içimde bir motor alma duygusu vardı ama bu duygu aile tarafından bastırılmıştı geçen hafta yeni tanıştığım bi abinin motoruna bindim ve içimdeki motor arzusu yeniden alevlendi... yarın ilk işim gidip ehliyet kursuna yazılmak... benm sormak istediğim honda cbr125 almak istiyorum acaba yeni başlayan biri için bu motor uygunmudur tavsiye edermisinis.. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
hoşgeldiniz, forumda motosiklet modelleri bölümünde cbr 125 ile ilgili başlıklar mevcut oradan detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

aby

hoj bulduk teşekkürler... ya kafamda o kadar cok soru warki aslında sormakla bitmes ama yawaş yawaş artık sizlerin yardımıyla kafamdaki sorular bitcek inşallah : )

Aramıza hoşgeldiniz :)

Honda'nın yedek parça fiyatları biraz pahalı kalıyor hele CBR modelleri :)
Ama olsun dersen evet CBR 125 başlangıç için çok güzel bir makine :)

Yamaha YBR 125
Honda CBF 150
TVS Apache 150

Bu modellerede bakın derim :cat: Keyifli forumlar...

aby

D C R paylaşımın için çok teşekkürler onlaraad bi bakıcam... tabi fiyatta çok önemli... ama bilmiyorum ya gerçe aile tam anlamıyla karşı çıkcak ama ısrar etcem olmadı herşeye ragmen alcam bi tane ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldiniz :)
ybr125 i de başlangıç motosikleti olarak düşünebilirsin

aby

teşekkürler... bende oyle düşünüyorum da... herkes yedek parçası çok pahalı diyor... işin açıkcası kafamı karıştıran konu bu ama bakıcas artık ama aklımdan çıkmıyor : )

öncelikle hoş geldin :rendeer: zamanla motosiklete karar werirsin burda aradığın bi çok sorunun cewabı war

aby

ewet aradığım coğu şeyi buluyorum saatlerdir okuyorum zaten : ) gerçekten cok yararlı bilgilere ulaşıyorum bu siteyi bulduguma gerçekten sewindim

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim...:rendeer:

Ehliyet konusunda tebrikler....:cat:

Başlangıç makinası olarak Ybr hem fiyat hemde kalite yönünden elit bir seçimdir..:cat:

Servis yönünüde düşünürsen kanımca seni tatmin edecektir..:wiinkk:

aby

ya aslında ehliyet konusunda tebrik edilcek bişey yok , olması gereken bu .... ama malesef insanlar bunu pek umursamıyolar ve ister istemes kotu sonuclara sebep oluyolar...

ya aslında ehliyet konusunda tebrik edilcek bişey yok , olması gereken bu .... ama malesef insanlar bunu pek umursamıyolar ve ister istemes kotu sonuclara sebep oluyolar...

İşte bizim , site içerisinde arkadaşlara aşılamaya çalıştığımız en temel
kuraldır ehliyet...

Motorcu= Tam koruma + tecrübe (deneyim) + ehliyet + eğitim

Birbirini tamamlayan zincir halkaları gibi..:wiinkk:

aby

ewet... aslında benim merak ettiğim konu su abi... ben ehliyeti alsamda benm motor yok denilecek kadar az scooter falan kullanıyodum oda zaten bisiklet gibi: ) izmittede kapsamlı motor egitimi veren bi yer de yok galiba bunu nasıl halledebilirim diye düşünüyorum kara kara : (

Trafiğe kapalı bir alanda alıştırmalar yapmak da fayda vardır tabi...

Deneme yanılma yöntemiyle bazı kuralların ve tekniklerin insan hayatındaki önemi daha bir kavrar insan...

Evet Türkiye'de malesef motosiklet eğitimi veren bir kurum yada kuruluş yok denecek
gibi...

Bu acıyı herzaman içimizde hissetmişizdir..Kaza oranlarının yüksek olmasındaki
en büyük etken bu eğitim işinin olmaması...

Ehliyet kursları bunun için kurulmuş olmasına karşın bazı kurslar sadece sınav
günü kursiyerleri çağırıp ehliyeti takdim ediyor..
İşte kurs seçerkende araştırmacı olmak gerek...

GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSU bu konuda en kaliteli örnek..İşinin ehli...Motorcu dostu..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aby ehliyetin öncelikli olması senin duyarlı olduğundan biz burda biryerimizi yırtıyorruz önce ehliyet diye sen direk konuya ehliyetle girince memuniyetimizi dile getiriyoruz umarım istediğin motorada kavuşursun

aby

inşallah abi aileden de bi destek alabilsek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar