Merhaba

herkese merhaba,1971 ist doğumluyum.büyükçekmecede ikamet ediyorum.bu yaşıma kadar emanet motor kullandım.nedenmi çünkü ailem yüzünden alamıyordum.cuma günü zincirleri kırıp 2.el bir asya 150-t1 model scooter aldım.
ve hemen sürekli takip ettiğim sitenize kayıt oldum.aranızda olmak sevinç verici.doğru zamanda doğu yerde doğru kişiler ile dostluğa adım attığıma inanıyorum.umarım daima katılımcı olmam dileği ile.tüm üye arkadaşlara saygılarımla...:cat:

Arkadaşlar elimde bisan lifan 125 shalter var.İnternetin cazibesine kapıldım giddim birde cbf 150 aldım.İkisini karşılaştırdığımda çok fazla fark göremedim.Bisan biraz gürültülü atılacak bir motor değilmiş.Hala iyi ki honda aldım diyemiyorum.Bisanın ufak tefek bakımını yaptıktan sonra üstünlüğü bile var bu motorda sadece reklam eksik.hız 150 honda dan fazla ne dersiniz.

hoşgeldin sefalar getirdin:rendeer: buraya kayıt olmak için illa motosikleti olmak gerekmiyor ama senin yazında öle bi izlenimim oldu:mrgreen:

Motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Motorun olmadanda kayıt olup aramıza katıla bilirdin. Aramıza hoşgeldin.... :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldiniz :rendeer:

hoşgeldin arkadaşım aramıza,motosiklet ve arkadaşlık adına herşey burda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar