merhaba :=)

merhaba abılerım ben berkan sıteye 2 aydır uyeyım hatta bı konuda acmıstım motorumda henuz alınınca artık sıteye tam uye olduum:mrgreen: artık sansımız yaver gıderse ankaradakı abılerımle ıyı eglenıcez bulusmalarda::mrgreen::cherry: forumda ıse tum turkıyeyle:D tekrar hepınızle tanıstıgma memnun oldum saygılarımla...

bıde bısı sorcam motorumun km sayacı bozuldu kac km gıttgnı olcmuyo kablo koptu kac lıraya mal edebılırım yardım edersenız sevınırım:D:mrgreen::cherry::rendeer:

merhaba abılerım ben berkan sıteye 2 aydır uyeyım hatta bı konuda acmıstım motorumda henuz alınınca artık sıteye tam uye olduum:mrgreen: artık sansımız yaver gıderse ankaradakı abılerımle ıyı eglenıcez bulusmalarda::mrgreen::cherry: forumda ıse tum turkıyeyle:D tekrar hepınızle tanıstıgma memnun oldum saygılarımla...

bıde bısı sorcam motorumun km sayacı bozuldu kac km gıttgnı olcmuyo kablo koptu kac lıraya mal edebılırım yardım edersenız sevınırım:D:mrgreen::cherry::rendeer:

dostum aramıza hosgeldın umarım kalıcı olursun yanlıs bılmıyorsam senın motorun km telı 20 ytl olması gerekıyordu yanlıs bılgı ıse kusura bakma

hoşgeldin:rendeer: ben de Ankara'dan ama motor yok:pr:

ben 92 dogumluyum evdekıler motou yası buyukler surer dıye bılıodu sadece ancak onları motor surmenın yasla degıl bıraz becerı bıraz keyıf ıcın bırazda gercekten hanı sakın surcem yavas gıtcem gıbı sozler soylersen bence alırlar ben oyle aldırdım anck ehlıyetmı alana kadarda bı bakımdan sozumude tutucam:mrgreen:

ben 92 dogumluyum evdekıler motou yası buyukler surer dıye bılıodu sadece ancak onları motor surmenın yasla degıl bıraz becerı bıraz keyıf ıcın bırazda gercekten hanı sakın surcem yavas gıtcem gıbı sozler soylersen bence alırlar ben oyle aldırdım anck ehlıyetmı alana kadarda bı bakımdan sozumude tutucam:mrgreen:

Ne diyeyim ki paşam...
Öncelikle Ehliyet al... :wiinkk:

Sonra da hoşgeldin....:rendeer:
A.K.B.Vermesin....:cat:

Hoşgeldin.. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
Motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :rendeer:

hoşgeldin hemşerim.motorun hayırlı olsun.garantisi varsa motorunu para vermeden yaptırabilirsin.

arkadasşlar yıne bısı sorcam amatorluktende olaıbılır ama bugun motoru calıstırırken marşa bastıgımda dızzzzdıe bı ses cıktı calısmadı yokus assagı vurdurdukta calıstı sonra devırm dustu ıstop ettı sonrada korkuğp calıstırmayı denemedım sebep sızce ne olabılır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar