merhaba

herkese selamlar bende aranıza yeni katıldım umarım ve isterimki çok keyifli zamanlar geciririz beraber ....

Oncelıkle hosgeldın .... Insallah keyıfle ve hoş zaman gecırırıs dostum :).....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
çok tanıtıcı bi giriş olmuş, bu kadar özele girmene gerek yoktu, kısaca kendini tanıtsaydın yeterdi yanii:)
hoşgeldin:cat:

aramıza kimliksiz katılan değerli arkadaşım bizi biraz daha aydınlatırsan seviniriz hoşgeldin::tutkuy::

öncelikle hoşgeldin diyor ve arkadaşlara katılaraktan o kadar yazıyı yazmak yormadı mı diyorum :) babaçi sen gel :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende hoşgeldin dicem ama arkadaş başlığı açıp kaçmış sanırsam :p

bak sadece ben hoşgeldin demedim herkes diyor ama sen kimsin,:cyclopsan

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin o vakit:rendeer:

hen hen hen hen hen bu kim aramıza katılan bu arkadaş kım yoksa bir casusmu kimin adına çalışıyor amacı ne ne yapmak istiyor bunları öğrenmeliyiz arkadaşlar bitiks için görevli memur arkadaş gelsin:queen::queen::queen:

Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
mevlana

hoşgeldin hacım. (bu benim lafım hee.kimse kullanmasın patenti bana ait olcak:p:p )

hoş geldin gizemli arkadaş biraz kendinden bahas etseydin iyi olurdu nasıl tanışças seninle tanışma ya konu açmışsın enteresan.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar