Merhaba

Merhaba Arkdaşlar, siteye 1 hafta önce üye oldum ben bir tanışma topiği açmak istedim.
27 yasında İstanbulldayım özel bir şirkette çalışıyorum, motosiklete merak hep vardı ancak bir türlü giriş yapamadım.
Şimdi bir runner 200 sahibiyim ve cumartesi direksiyon sınavına giriyorum.
Umarım sizden motor hakkında baya bilgi kazanıcam

Merhaba Arkdaşlar, siteye 1 hafta önce üye oldum ben bir tanışma topiği açmak istedim.
27 yasında İstanbulldayım özel bir şirkette çalışıyorum, motosiklete merak hep vardı ancak bir türlü giriş yapamadım.
Şimdi bir runner 200 sahibiyim ve cumartesi direksiyon sınavına giriyorum.
Umarım sizden motor hakkında baya bilgi kazanıcam

Hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
Cumartesi benimde sınavım var saat kacta biliyormusun?

Selam aramıza hoşgeldinn Sınavında basarılar dılıorumm İnşallah Kazanırsın

hoşgelidin ne tesadüf cumartesi benimde sınavım var sınavı geçip kendinizi yollara vermenin zamanı inşllah:)

tşk ederim arkadaşlar , sanıyorum sınav sabah 9 gibi, kendi motorumla giricem sanırım

Hoşgeldin. Sınav hiç problem değil zaten, 3 kukanın arasından geçtinmiydi ehliyetin artık A2-B.

Hoşgeldin. Sınav hiç problem değil zaten, 3 kukanın arasından geçtinmiydi ehliyetin artık A2-B.

Herkese tekrar slm ve hoşbulduk, sınavıda geçtik bu arada kuka bile yoktu,katılımcı olmaya çalışıyorum , fırsat buldukça teknik konularla motor bilgimi arttırmaya çalışıyorum, seninde yeni motorun hayırlı olsun uçusa gittiğinde bede kalsın vitesl ile tekniğimi geliştirim :)

hoşgeldin arkadaşım...kazasız bir motosiklet hayatın olması temennisiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar