departed Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 665 13 Tem 2007 Konu Yazar #1 arkadaslar merhaba.yenı katıldım aranıza scootur kullanıcısıyım.ıstanbul umranıyeden katılıyorum.28 yasında 11 yıldır evlı bır cocuk babasıyım.herkeseıyı sohbetler.
arkadaslar merhaba.yenı katıldım aranıza scootur kullanıcısıyım.ıstanbul umranıyeden katılıyorum.28 yasında 11 yıldır evlı bır cocuk babasıyım.herkeseıyı sohbetler.
Kaiser Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 640 13 Tem 2007 #4 Hoşgeldin foruma.Senin gibi scooter kullanıcı çok sayıda burada.Birçok arkadaş bulacağına eminim
cakalaz Katılım 12 Eki 2006 Mesajlar 11,471 13 Tem 2007 #5 arramızaa hoşşgeldin kardeşş katılımcı olman dileği iLe
EFSANEOTO Katılım 18 May 2007 Mesajlar 14 13 Tem 2007 #7 hoşgeldin. iyi ve kazasız sürüşler dileğimle..
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 17 Tem 2007 #9 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::