merhaba

gültepe'den pınar nickli üyemiz var sitede...tanışma imkanınız oldumu bilmiyorum ama o da gezilere kendi motoruyla katılıyo ve bayan artçı arıyodu bildiğim kadarıyla...

evet pınar ortaokul ve ünüversiteden arkadaşım ama o bazen iş yerinden katılıyo buluşmalara zaten diğer türlü mutlaka buluşuyoruz o yüzden buluşmalara iş yeri daha yakın olduğundan dolayı beni alması zor oluyo biraz ama teşekkürler ilgin için sağol

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin sefalar gettiiirdin.....

hoşgeldin arzuum bende md yeniyim.artçı olmayı ziyade kullanıcı olmanı tavsiye ederim.çok keyifli:cat:

tesekkürler emin ol bi süre artcı takılıcam zaten inşallah motor almakta nasip olur...

selam

inşallah gönlüne göre istediğin motoru alırsın. aramıza hoşgeldin..:rendeer:

hoşgeldin arzuum.. motor alırken bilen birilerine danışmayı unutma sakın... :D kazasız sürüşler..

teşekkürler inşallah hem istediğim motoru alırım hemde ehliyeti alıcam motora çoktan karar verdim ama ben yinede belli olmaz honda today tam bana göre ben buna inanıyorum çünkü en büyük avantajı ufak tefek olması ve ilk motorumun bana sevimli gelmesi fuarda gördüğüm andan beri hayalim o nedendir bilmiyorum ama , genellikle büyük motorlarla gezilere katıldım tabiki artçı olarak ama kendime hiç güvenmedim o motorları kullanmakta bana hep eziyet gibi geldi ve kendimi o kadar güçlü hissedemedim o yüzden aklımda tek motor honda today inşallah alırımda gerisi allah kerim

arzum inşallah istediğin motoru alırsın ama o motor 3,8 beygir...bununla gezilere katılman ve tem'e çıkman zor ve tehlikeli olabilir...

hoşgeldin arzu bende senin gibi eski ama yeniden katılanlardanım:)
yalnız degilsin anlayacağın:p ama saolsun mtm bana sahip çıktı :cat: tekrar yeşil sahalardayız en kısa zaman da istediğin motoru alman dileğiyle
bu arada pınarda gözükmüyor nerdesin pınar

Super Moderator
arzu hoşgeldin aramıza:rendeer:
ali ustanın ordaki konuşmam etkili olmuş sanırım artık doğru yerdesin
görüşmek üzere

arzum inşallah istediğin motoru alırsın ama o motor 3,8 beygir...bununla gezilere katılman ve tem'e çıkman zor ve tehlikeli olabilir...

ya bana bu daha öncede sölendi ama ben bunu kullanan birine rasladım hemde aynı renk falan ve memmun zaten uzun yol yapamam işe ve okula gidip gelmede kullanıcam he suda var burdan sen biliyosun gültepeden karşıya geçmek veya daha yakın biyere gelmek sorun olcanıda sanmıyorum eğer varsada almam yani benim canım sağolsun tek yapabiliceğim motor bu olması lazım çünkü ben gerçekten ciddi bi biçimde güvenemiyorum kendime, yola,arabalara iste en azından şu güvensizliği yenene kadar bişeyden başlamam lazım ama bunun today olmasını isterim o yüzden yani ama herşeyden önce o motorun bana bi albenisi var yani yinede hala ben kendime güvenemiyorum...yada en başta motoru kullanmasını öğretecek arkadaşım daha bana karşı anlayışlı olsaydı bu korku olmazdı.ama yinede uyarın için saol dikkate alıcam.

arzu hoşgeldin aramıza
ali ustanın ordaki konuşmam etkili olmuş sanırım artık doğru yerdesin
görüşmek üzere

saol alper ihşallah görüşürüz ama yine ali ustanın orda işim var orda

welcome arzu dağru yerdesin

nedemek lazım adres doğru. hoşgeldin

çok teşekkürler evet doğru adreste olduğuma inanaıyorum galiba

Son düzenleme:
arzu noşgeldin canım inşallah iyi vakıt geçirirsin doğru adrestesin:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar