merhaba

merhaba ben geldim hoş beni büyük bi çoğunluk tanır ama zaten rumuzumdanda tanıyan tanır buraya gelmekten mutluyum eski arkadaşlarımı çok özlemişim şimdiden teşekkürler...:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burzum varg evren :p hoşgeldiniz :cherry:

hoşgeldiniz :rendeer::rendeer::rendeer:

bende tanıyamadım,biraz ip ucu verseniz

hoşgeldiniz...de tanımayanlara tanıtırsanız iyi olurdu...yinede sefalar getirdiniz...

eneeeee, tanıdım ben de:cat: Mihriye buuuu, bizim köyde herkesin itirazına rağmen piskilet süren ilk kızdı:) Ben o zaman küçüktüm, bakardık aaa kız piskilete piniyo diye:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende tanımadım?.....

Tanışmışmıydık?....:silent::p

hoşgeldiniz...tanımak derken sanırım bi ben tanırım o da gültepe'de 14 seneye yakın oturduğumuz için yolda görürsem göz aşinalığı olarak hatırlayabilirim belki...:cherry: onun haricinde tanımam vallah...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gültepede arkadaşım yaşar vardı...Askerden....Bir onu tanırım....

sagolun arkadaşlar öncellikle kimisi iyi gırgır yapmış ama beni tanıyanlar müslüm baba ilk önce gelir diğerlerini tektek sayamam kusura bakmayın... inşallah bi buluşmada gelir tanışırız tanıyanlarda mutlaka çıkar ama o zaman onlar olurmu bilemem benim motorum yok o yüzden size katılamam çok zor bu sitenin ilk açıldığı zamanlar artçı olarak katılıyodum zaten dediğim gibi inşallah hepinizle tanışma fırsatım olur..

hoşgeldiniz...tanımak derken sanırım bi ben tanırım o da gültepe'de 14 seneye yakın oturduğumuz için yolda görürsem göz aşinalığı olarak hatırlayabilirim belki... onun haricinde tanımam vallah...

evet olabilir belki görmüşündür 22 yıldır aynı yerdeyim bende

Son düzenleme:
hoş geldin sefa getirdin . ben de tanımıyorum seni.
hoş ben de yeni üyeyim çaktırma :cherry:

bu arada eskişehirde olsaydın artçım olurdun tanışırdık ama nasip işte :p

teşekkürler ya evet bende seni tanımıyorum burda baya değişiklik olmuş çoğunluğu tanımıyorum ama allahtan bi kaçtane tanıdık isme rasladım. bu arada teklif için saol sorun deil mutlaka bişekilde giderim ben motoru alana kadar ama tekrar sağol

Ben çıkartamadım arkadaşım ama hoşgeldin safa geldin.

sağol zaten çoğunluk değişmiş kişiler önemli deil tanışırız inşallah hepinizle

babaçi;713397' Alıntı:
hoşgeldiniz :rendeer::rendeer::rendeer:

bende tanıyamadım,biraz ip ucu verseniz

al sana ip ucu :queen::queen: burdan çözecen uşağım :cat::bounce::bounce::cherry:
Bu arada hoşgeldiniz güzel bayan:p:rendeer::bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben geldim hoş beni büyük bi çoğunluk tanır ama zaten rumuzumdanda tanıyan tanır buraya gelmekten mutluyum eski arkadaşlarımı çok özlemişim şimdiden teşekkürler...:

Merhaba hoşgeldiniz. Huzur ve bilgi dolu sohbetler dilerim.

hoşgeldiniz...tanımak derken sanırım bi ben tanırım o da gültepe'de 14 seneye yakın oturduğumuz için yolda görürsem göz aşinalığı olarak hatırlayabilirim belki... onun haricinde tanımam vallah...

evet olabilir belki görmüşündür 22 yıldır aynı yerdeyim bende

gültepe'den pınar nickli üyemiz var sitede...tanışma imkanınız oldumu bilmiyorum ama o da gezilere kendi motoruyla katılıyo ve bayan artçı arıyodu bildiğim kadarıyla...

hoşbulduk arkadaşlarrr..........................................
10av5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar