Merhaba

Mümkün oldukça sizlerle keyifli sürüşler yapmak isterim arkadaşlar, sağolun..

Son düzenleme:
Bütün motor sevdalılarına merhaba..
2 yıl önce ilk kez yolcu olarak bindiğim bir motordan inince, hiç vakit kaybetmeden motor almalıyım dedim ve doğru ehliyet kursuna yazıldım. Rüzgarı daha fazla kaçırmamalıyım diyerek bi de Yamaha YBR aldım. 2 yıldır çok büyük keyifle kullanıyorum. Devamı gelir inşallah. Herkesin gönlüne yerleşen motoru alması dileklerimle. Kazasız Belasız..:)

sende tüm sevdalılar gibi umarım rüzgarın güzelliğini ömür boyu tadarsın aramıza hoşgeldin :rendeer: :cat:

hogeldin.Olayı kapmışsın zaten ne denir ki başka.Kalıcı olman dileklerimle...

merhaba ceyz, aramiza hosgeldin, rots un sevgili annesi ilk bulusmada bize cok super patlicanli borekler gondermisti, senden de bekleriz:mrgreen:

guzel organizasyonlarda gorusmek dilegiyle,

aramiza hosgeldinnnnn, kalici olman ce hos vakit gecirmen dilegiyle:rendeer:

Hoşgeldiniz, forumda ve motosikletli hayatta ben de yeniyim. Bu forumda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum, tüm yazıları okumaya çalışıyorum. Keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.

ceyda slm. çarşamba akşamı seni toplantımıza bekliyoruz. şener gelemeyeceğini söyledi. yarın altınoluğa gidecekmiş. artık onunla haftasonu izmirde buluşacağız. gelebilirsen seviniriz. iskender...

Son düzenleme:
Hepinize tekrar teşekkürler, hoşbuldum arkadaşlar.

İskender, buluşmanın nerede ne zaman olacağını bildirirsen sevinirim. Gelmeğe çalışacağım.

Görüşmek üzere..

Bensiz plan program yapmak haa????:) Unutun bundan sonra patlıcanlı böreği fala arkadaşlar....

eeee abicim sen de alıp başını gitme oralara. seni de bekleriz. kıskandın mı? valla sen bu patlıcanlı börek olayından artık yırtamazsın. her toplantıda bekleriz. anneye selam.

07npphighwaycopyqd8.jpg

ceyz hoşgeldin görüşmek üzere demiyorum çünkü birgün kesinlikle göreüşeceğimizi biliyorum. sevgilerle

rots'un kuzeni bizimde kuzenimiz sayılır aramıza hoşgeldin ceyz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar