merhaba,

jua

Herkese selam,

Bu virüs bana da bulaştı galiba.Ankaradan 33 yaşındayım , henüz motorum yok.ehliyetim de :) en yakın zamanda turlarda buluşmak dileğiyle...

motor için ankarada kurs konusunda ve motor seçimi konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. 1 aylık bir kurstan sonra race 600 lükle ya da bmw F650 alarak giriş yapmak istiyorum.

Tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri benim için önemli.

Şimdiden teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oncelıkle hosgeldın
ya bır aylık kurstan sonra 600 kesmez 1000rr la baslamak lazım

Aramıza hoşgeldin.umarım dilediğin motora en kısa zamanda ulaşırsın.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

hemen 600 lük makina ha! Umarım bekarsındır arkandan çok ağlayan olmaz böylece...

hosgeldınnnnnn:D:mrgreen: fırtına gıbı geldın yanee:mrgreen:

Merhabalar...
1 ay kurs motosiklete başlamak için oldukça iyi bir başlangıç... Sonrasında 600cc veya daha üstü iyi bir seçim olmayabilir. Bence öğrendiklerini uygulama konusunda daha rahat bir biniş sağlayacak, hakimiyeti daha kolay,hafif bir motorla devam etmek daha iyi olur sanırım. Yani daha düşük cc'lere gidilmeli.
Mesela 250cc... Diğer seçim seninöğrenmeni geciktirecek, ve seni korkutabilecektir.

jua

arkadaşlar slm

bu konu gerçekten benim için önemli, 600 lük bir makineyle başlamak çok u tehlikeli olur.bu sezon dikkatli kullanarak geçiririm diye düşünüyorum.ne dersiniz,hata mı olur ?

Büyük motor, motor kullanma zevkini azaltıcak, sıkılıcaksın zorluktan,ağırlıktan, korkucaksın, ve daha geç öğreneceksin... Sen onu kullanmayacaksın o seni sürükleyecek.

öncelikle hoşgeldin:rendeer: 600 lüğün gücü başlangıçta fazla gelebilir. kendine güveniyorsan ve de kendini zapt edebilirsen 600 lük de olabilir. ama çoğu kişiye göre başlangıç için 600 lük bi makine tehlikeden başka bişey değildir. 1 aylık kursta birçok şeyi öğrenebilirsin ama tecrübe bu konuda çok önemli. bu yüzden küçük bir motorla 250 cc lik honda cbf250 veya hyosung gt250r ile başlayabilirsin. umarım doğru tercihi yaparsın:wiinkk:

selam.. Aramıza hosgeldin bu arada 1 aydır kurs goruyormussun ben sana 125Likle baslamanı tavsiye ederim nie diyecek olursan daha igrenc trafikle tanısacaksın bu 1
2. ise berbat yollarımız:) basımdan cok kaza gecti anlatsam motor sevdasından vazgecersin ama buyuk bir motorla baslamanı hic tavsiye etmiyorum.. bana sorucak olursan

merhaba ben marmaristen hasan sitenizin yeni üyelerindenim honda varadero binicisiyim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
jua hoşgeldin ama çok hızlı geldin o ne yaa hele bir dur soluk al ne o 600 lük falan önce bir yol yap motora bin arkadaşların dediği gibi al bitane 250 cc lik motor en az bi 4-5 ay bin baklım daha sonra ....hemen olmaz o yavaş yavaş sindire sindire zaten bi dünya kaza haberi alıyoz hemen hergün bence yapma dediklerimiz boş değil kulak ardı etme neyse kendine ii bak tekrar hoşgeldin

Forumdan Uzaklaştırıldı
varadero hoşgeldin ............

hoşgeldin gelmekle çok iyi yaptın hiç pişman olmucaksın herkes burda bir dost

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar