hoşgeldinnnn......umarım isteğin motoru alırsın..kazasız belasız sürüşlerr.
tavsiyeler için çok teşekkürler. aslında ilk motosikletim olarak daha uygun fiyatlı, çin üretimi olanlardan düşünüyordum. mondial 125 zn veya onun aynısı olan asya'nın modeli gibi.. tip olarak da nostaljikler daha çok hoşuma gidiyor zaten ama bu yamahalar da güzelmiş
ikinci ellerle ilgili araştırma yapıyorum şimdi. çok mu riskli olur ikinci el birşey almak diye...
Bence mondial 150 zat!a da bakabilirsin hem kullanımı kolay hemde digerlerinden cok daha sağlam ve yakışıklı
Bence mondial 150 zat!a da bakabilirsin hem kullanımı kolay hemde digerlerinden cok daha sağlam ve yakışıklı
150 yeni başlayan biri için fazla olmaz mı? henüz kullanmayı bile bilmiyorum, onun için daha ufak bir şey alıp biraz deneyim kazanayım demiştim.
oncelikle hoşgeldin , toplantımıza bekleriz http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29610-[mt-zmir]-13-04-2007-toplantisi.html
tavsiyeler için çok teşekkürler. aslında ilk motosikletim olarak daha uygun fiyatlı, çin üretimi olanlardan düşünüyordum. mondial 125 zn veya onun aynısı olan asya'nın modeli gibi.. tip olarak da nostaljikler daha çok hoşuma gidiyor zaten ama bu yamahalar da güzelmiş
ikinci ellerle ilgili araştırma yapıyorum şimdi. çok mu riskli olur ikinci el birşey almak diye...
foumda bir yerde motosiklet kullanabilmek için bisiklet ve otomobil kullanabiliyor olmanın şart olduğunu okumuştum, ikisini de yapabiliyorum ama yine de sürüşe gerçekten hakim olduğuma ikna olmadan yoğun trafiğe çıkmayı düşünmüyorum. bunun için estra bir eğitim gerekirse onu da yaparım.
dibibip: saçların orijinal rengi bu ::154::![]()
mrb hoşgeldin.hepde kızlar kou açınca herkez yardım ediyo ben açtım 17 mesaj.konuya gelelim çift tekerlek yani iki gün sonra scooter diilde büyük bişey istersen ona göre al yani illaki scooter olması önemli deil
büyüklere iyi hazırlık yaparsın diye diyorum
genelde öyle oluyo hep büyük racing almak istiyor herkez
istenmicek gibide diilki ama heh
bende r6 almayı düşünüyorum şimdi inşallah sizlerle festivallere katılırım ama para durumu işte biraz çalışmamız lazım
![]()
150 yeni başlayan biri için fazla olmaz mı? henüz kullanmayı bile bilmiyorum, onun için daha ufak bir şey alıp biraz deneyim kazanayım demiştim.
mrb hoşgeldin.hepde kızlar kou açınca herkez yardım ediyo ben açtım 17 mesaj.konuya gelelim çift tekerlek yani iki gün sonra scooter diilde büyük bişey istersen ona göre al yani illaki scooter olması önemli deil
büyüklere iyi hazırlık yaparsın diye diyorum
genelde öyle oluyo hep büyük racing almak istiyor herkez
istenmicek gibide diilki ama heh
bende r6 almayı düşünüyorum şimdi inşallah sizlerle festivallere katılırım ama para durumu işte biraz çalışmamız lazım
![]()
kırıcı olmuşsun:mrgreen:
evet kızlara hosgeldin dyen cok oluyo bu yuzden konu hep en basa kalıyor ve cok yardım goruyor banada hosgeldin diyen çok azdı bu arada:mrgreen:
fikirler için teşekkürler. sen de hoş geldinbana hosgeldın dıen olmadı henuz
![]()
150 zat gerçektende kullanım açısından kolay ve çok zevkli bi motor benimde bundan önce trafik deneyimim yok denecek kadar azdı istanbulda ama zatım sagolsun cok rahat uzun yoldada oturus pozısyonu acısından hiç yorucu diil ben tavsiye ederim hemen alısacagına eminim zaten
fikirler için teşekkürler. sen de hoş geldin
daha önce de demiştim, aslında nostaljikler daha çok ilgimi çekiyor diye ama daha araştırmalarıma bile yeni başladığım için her türlü fikri değerlendiriyorum. teşekkür ederim.