merhaba

merhabalar,
siteye yeni üye oldum. henüz bir motosikletim yok ama en kısa zamanda yeni başlayanlara uygun, küçük hacimli bir scooter edineceğim. bu konuda araştırmama da başladım. marka ve modellerle ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
herkese güzel günler..

hoşgeldin:rendeer:
doğru yerdesin,ihtiyacın olan tüm bilgileri burda öğrenebilirsin.
benim de motorum yok henüz:pr:
ama bu yaz olacak:queen:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

:thumleft: :flower: :flower: :bestmt: :bestmt: :cat: :cat: ::tutkuy:: ::hosgeldi :rendeer: :rendeer: :flower: ::biggrinn ::sefereee ::sefereee :p :wiinkk: ::haapppy: ::haapppy: :king: :king:

:mrgreen: hepinize teşekkür ederim.
faydasını göreceğime inandığım için buraya üye oldum. belki ileride benim de birilerine faydam dokunur :wiinkk:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin, beş gittin... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
tamam tamam gitmedin... :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin umarım kısa zamanda kendine göre bi motosiklet sahibi olursun

hoşgeldin. umarım burada iyi vakit geçirirsin. bir de motor olarak yamaha cygnus ile başlayabilirsin. bende vardı yeni sattım, şu anda da yamaha bws var bu da güzel ve bu da sana uygun olabilir.:cat:

cygnus hakkında "dishy" nin de fikirlerini alabilirsin. tanışmadıysan en kısa zamanda sana merhaba diyecektir. o zaman tanışırsınız.:cherry:

bir de kullanmaya yeni başlayacaksan, eğitim almanı tavsiye ederim.:wiinkk:

dip not : saçların da pek güzelmiş :queen: :queen:

Son düzenleme:
Hoşgeldin.Bütçenle ilgili fikir beyan edersen yardımımız olabilir.Sonraki aşamalardada destek olacak arkadaşlarımız çoğunlukta.

hoşgeldin
aradığın herşey burda
umarım en yakın zamanda istediğin motora kavuşursun

hoşgeldin. umarım burada iyi vakit geçirirsin. bir de motor olarak yamaha cygnus ile başlayabilirsin. bende vardı yeni sattım, şu anda da yamaha bws var bu da güzel ve bu da sana uygun olabilir.:cat:

cygnus hakkında "dishy" nin de fikirlerini alabilirsin. tanışmadıysan en kısa zamanda sana merhaba diyecektir. o zaman tanışırsınız.:cherry:

bir de kullanmaya yeni başlayacaksan, eğitim almanı tavsiye ederim.:wiinkk:

dip not : saçların da pek güzelmiş :queen: :queen:

tavsiyeler için çok teşekkürler. aslında ilk motosikletim olarak daha uygun fiyatlı, çin üretimi olanlardan düşünüyordum. mondial 125 zn veya onun aynısı olan asya'nın modeli gibi.. tip olarak da nostaljikler daha çok hoşuma gidiyor zaten ama bu yamahalar da güzelmiş :)

ikinci ellerle ilgili araştırma yapıyorum şimdi. çok mu riskli olur ikinci el birşey almak diye...

foumda bir yerde motosiklet kullanabilmek için bisiklet ve otomobil kullanabiliyor olmanın şart olduğunu okumuştum, ikisini de yapabiliyorum ama yine de sürüşe gerçekten hakim olduğuma ikna olmadan yoğun trafiğe çıkmayı düşünmüyorum. bunun için estra bir eğitim gerekirse onu da yaparım.

dibibip: saçların orijinal rengi bu ::154:: :p

aradığın bilgileri buradaki bilir kişilerden bulacağına eminim :bounce:
kalıcı ve katılımcı olacağa benziosun :cat:
hoş geldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar