Merhaba...

Son nokta anlamayanlara ben gerçeğim , I am real , я реальн

dsc0032.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eeee, niye sustuk :p

Ben yine konusma isini start veriyim bari. Tamam tatyana, ben gercek olduguna inandIm. Ama sen de bize kIzma lutfen. Prometheus'un da dedigi gibi daha once baska bir sitede fake kIz nickleri ile girip ordaki kIzLarLa tanIsIp telefonLarInI aLdIktan sonra sitelerde bunLarI yayInLayan insanLAr oLdu. Bizim de biraz şüpheci yaklaşmamIz bu yüzden. Seni üzmek değildi amacImIz. AramIza hoşgeLdin diyerek önceki soğukluğa bir son verdirelim diyorum. Kendine çok iyi bak.
Bu arada cici bir kIzmIşsIn. İnsanLarIn inanmakta zorLanmasI birazda bundan galiba. Bilgisayar başındaki kIzLar kafamIZda cogu zaman daha şişman ve ne biliyim daha çirkin oLur.
Amma gevezelik ettim be. Bak şimdi de kIza asILIyor diyecekLer ama keyifLeri biLir. AntaLya da oLsam yada yakIn bir yerLerde asILIrdImda ne oLcak erkek deiL miyim sen de bayansIn.. Çok doğaL bişiy.. Biri beni durdursun hala yazIyorum ya....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BENCE guzel değil.

Motosikleti
Su Motoru
Bencede gerçek olamayacak kadar güzel değil :) avartarda bişeye benziyodu :p cenkmenderes ben kızlardan hoşlananlara bişi demiyorum zaten ama bazıları var ki kaliteyide düşürüyo neyse anlayan anladı anlamayanda kalsın...

Motosikleti
Su Motoru
Hem ne kadar esmer bir rustur bu böyle soyunda araplık filan mı var acep :cherry:

MeTaL, valla cok guzeL demedim ben. Avatar oLarak daha guzeL duruyodu o kesin. ArapLIk konusuna da katILmamak eLde degiL. Zenci rus gaLba tatyana abLamIz. oLsun hacI zenci menci fena deiL yinede. (konu iyice saptI mI ne ??)

Tatyana abLamIz kIzmIyodur umarIm. Cok yorum yaptIk kIzIn uzerine.. Neyse yine cenem acILdI.. TakILsIn işte kIz da buraLara. Kimseye bi zararI yok. EnternasyoneL oLuyoz en azIndan.

Selam arkadaşlar motorum ve ben artık sizlerleyiz. Aranızda olmak güzel. Umarım her gün sohbetlerimiz olur :) Antalya :)

falcon öncelikle hoş geldin bence kendi topicini açsan iyi olur bu topic biraz karışık o yüzden yeniden kendini tanıtan bir topiç yaz derim ben :cat: :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu çiçekleri nerden aldınız yaw...piyasada çiçek kalmamışş :pr:

cenkmenderes kopardın konuyu walla :cherry: :cherry: :cherry:
neyse Tatayana kanıt güzeldi aaaaaa gerçekten kızmış :santa: umarım 3 temmuz gezisine katılırsın

tatyana,sende hoşgeldin aramıza hani sorması ayıptır rusyanın niresindensin,ayrıca umarım racing motoruna en kısa zamanda kavuşursun. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar