merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaslar sıteye yeni üye oldum Eskişehirdeyim 4 senelik motosiklet tecrubem var bilgi alışverişi yapabiliriz...

suzuki

ee bundan 2 sene once GS 500 ile basdadım bundan 2 sene sonra 98 model suzuki gsx-r 750 aldım ve onla devam ediorum yanlız havaların ısındıı su gunlerde motorum bakımda ve ben sıyırmak üzerim (2 ayda tank bakımı yapılır)

Yahu ne bakımı. Ben kışında arada çalıştırırdım. Hiç öyle toptan kapamadım motorumu :mrgreen:
Hoşgeldin siteye
o ne bakış bu arada yaaa :king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wellcome srad :thumleft:

merhaba abi hoşgeldin siteye.
burayı &ok seveceğinden eminim görürsünde bakarsın:p
abi sen yeni girdin ama bilgi alışverişine hemen başladın. &oğu sorumu sen cevapladın valla
kalın sağlıcakla

yaw bakım da peryodik bakım diil komple boyatıyorum orjinal renklerine şasi ve cantlar dahil(cantlar krom olcak) krank deyişiyo lastikler deişio 2 mılyar bayıldım iisallah beklediim gibi olur :)

citronium, selam kardes nerde oturuyosun esk de? motor kullanıomusun Vb...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
SRADköprüsü' Alıntı:
selam arkadaslar sıteye yeni üye oldum Eskişehirdeyim 4 senelik motosiklet tecrubem var bilgi alışverişi yapabiliriz...
SRADköprü aramıza hoşgeldin...
Tecrubeleri artık bizlerle paylasırsın

Hosbulduk herkese, bilgilerimizi paylasabiliriz ama aranızdan benden daha tecrübeli arkadaşlar var mutlaka yararlanırız birbirimizden

abi öyle olacak. ama biz senden alacagız bilgiyi. sende artık daha tecrubelılerden alacaksın.sen bızden daha tecrubelısın(şahsi olarak benden)
böylece bu kervan devam edecek inşallah.
hoş&akalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar