- Motosikleti
- NK250
- Konu Yazar
Merhabalar aranıza Zonguldak’tan katılıyorum NK250 sürücüsüyüm herkese güvenli sürüşler diliyorum tekerinize taş değmesin 
Çok büyük BMW GS hayranıyım inşallah bir gün nasip olurAramıza hoşgeldiniz, 1 sene aktif üye olarak kalırsanız 1 sene sonra V-Strom 650 alma olasılığınız çok yüksek şimdiden uyarayım.![]()
Aramıza hoşgeldiniz, 1 sene aktif üye olarak kalırsanız 1 sene sonra V-Strom 650 alma olasılığınız çok yüksek şimdiden uyarayım.![]()
1 sene sonra çok büyük vstrom 650 hayranıyım dersen şaşırmaÇok büyük BMW GS hayranıyım
Hoşgeldiniz.Merhabalar aranıza Zonguldak’tan katılıyorum NK250 sürücüsüyüm herkese güvenli sürüşler diliyorum tekerinize taş değmesin![]()
Aramıza hoşgeldiniz hocamMerhabalar aranıza Zonguldak’tan katılıyorum NK250 sürücüsüyüm herkese güvenli sürüşler diliyorum tekerinize taş değmesin![]()
forumun çoğu vstrom mu kullanıyor hocam1 sene sonra çok büyük vstrom 650 hayranıyım dersen şaşırma![]()
Sağolun Güven hocamHoşgeldiniz Gürkan Bey.
Motosikletiniz keyie kullanmanizi dilerim.
İnşallahHoşgeldiniz.
Herkese istediği motoru almayı dilerim.
Zehirledim yine birisini... @espressoAramıza hoşgeldiniz, 1 sene aktif üye olarak kalırsanız 1 sene sonra V-Strom 650 alma olasılığınız çok yüksek şimdiden uyarayım.![]()
Dedim ama.
Güzel olana da güzel deriz yani şimdi
Yok, vstrom kullananlar az ve seçilmiş azınlığız.forumun çoğu vstrom mu kullanıyor hocam![]()