Merhaba

Katılım
30 May 2006
Mesajlar
16
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adım Cenk.Daha önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile girmiştim bu siteye çok hoşuma gitti.Artık aranızdayım.

Tekrar merhaba.
SYM 250 motorum var.Henüz 3200 km yapabildim.Üye olmadan önce bu sitenin en çok hoşuma giden yanlarından biri herkesin teknik konularda birbirini uyarması ve bilgilendirmesiydi.Şimdi benimde bir sorum olacak sizlere.Bu sorunla karşılaşan varsa ve cevap yazarsa sevinirim.

Bundan 3 gün önce gösterge panelinde OIL CHANGE ışığı yandı ve anadolu yakasında bir servise gittim.Yağ değişimi yapıldı fakat ışık sönmedi.Daha sonra kullanım kitapçığına bakma gereği hissedildi( çünkü ilgilenen ustanın hiç bir şeyden haberi yoktu maalesef)Neyse ingilizce olan kullanım kitapçığından ustamıza tercüme yaptık.Yağ değişiminden sonra ışık sönmez ise yağ filitresini temizleyin diyordu.Uzatmayalım onuda yaptık.Ama ışık yine sönmedi.Servisteki ustamız ne olduğunu anlayamadığını ve belki kullandıkça ışığın sönebileceğini söyledi.Gülerek ayrıldım servisten sinirlerim bozuldu.

Arkadaşlar bu tip bir sorun yaşayan varsa lütfen yazsın.Ayrıca Anadolu yakasında iyi bir Sym servisi biliyorsanız lütfen onuda yazın.


Teşekkür ederim.
 
Super Moderator
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
5,081
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
 
Süper Moderatör (BBRR)
Katılım
12 Haz 2005
Mesajlar
8,444
Katılım
21 Eyl 2005
Mesajlar
2,603
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:
 
Katılım
1 Haz 2004
Mesajlar
589
hoşgeldin :cat:
motonet3yy.jpg
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
29 Ağu 2005
Mesajlar
531
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin.hayatınızın ışığı sönmesin,diğerleri er ya da geç söner nasılsa...
 
Katılım
16 Eki 2005
Mesajlar
2,756
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:)
ışık için bi bilgim yok ama yağ değişiminden sonra manuel söndürülebilme yada bi sonraki yağ değişiminin kilometresini ayarlama durumu olabilir:cat: (şimdi otomobillerde bu sistem var.bir sonraki bakımın km'sini ayarlıyoruz.o km de sürücüyü uyarıyo)
 
Katılım
25 Tem 2006
Mesajlar
224
mrb hoşgeldin.
bana kalırsa arabalarda olduğu gibi. mesela servis zamanı geldiğinde yanan ışık servise götürdükten sonra bir şalterle söndürülüyo. genelde araçların torbido gözünde oluyor bu şalter. senin motorda da böle bişe vardır bence. anlayan birisine sormalısın senin ustada iş yokmuş.:farao:
 
Katılım
3 Şub 2006
Mesajlar
1,961
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin...:)

Usta ışığın olduğu yere doğru şöyle bir iki sağlam vurmadı mı? Sen vursaydın belki sönerdi.

Hakikaten sinir bozucu işinin ehli olmayan bu servisler, kolay gelsin.
 
Katılım
16 Eki 2005
Mesajlar
2,756
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
arabanın arızasını çözemeyip son çare olarak ampulü söken ustalar! gördük:pr: ,seninki gene anlamadığını itiraf etmiş hiç değilse
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst