merhaba

Artçı olarak başladığım motor şu an tutku halıne geldı bende...motor da aldım...sürüyorum artık...ama hep tek oluyorum...avrupa yakasındayım ....grup halınde bınenlerı gördükçe çok hoşuma gıdıyor...beşktaş sarıyer taraflarına gezı düzenlenırse katılmak ısterım...başlangıç motoru olarak yamaha cygnus x aldım...

Hoşbuldum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Son düzenleme:
2 teker özgürlük ve huzur verdiği için tek olmayı yeylerim kafa nereye ben oraya mis

::hosgeldi Kazasız sürüşler

bu zamanında gezi gruplarıyla takıldığın anlamına geliyor mengüç. sütten ağzın yanmış herhal :)

Yok aksine hiç gurup gezilerine katılmadım

Sebeb kimseyi çekemem kimseninde beni çekmesini istemem

Çok kafa dengi olursa durusluğuna insanlığına inandığım sevdiğim arkadaşımla rotası beli ve maddi manevi herşeyi düzenli olursa giderik ama bu zamanda olmicak duaya amin demek gibi birşey ondan diitir et gitsin

DKN

Yok aksine hiç gurup gezilerine katılmadım

Sebeb kimseyi çekemem kimseninde beni çekmesini istemem

Çok kafa dengi olursa durusluğuna insanlığına inandığım sevdiğim arkadaşımla rotası beli ve maddi manevi herşeyi düzenli olursa giderik ama bu zamanda olmicak duaya amin demek gibi birşey ondan diitir et gitsin

demek sende kaliteli yalnızlığı, seviyesiz kalabalığa tercih edenlerdensin he mengüç. arada benim gibi iyi insanlar olabiliyor ama çok da karamsar olma

Artçı olarak başladığım motor şu an tutku halıne geldı bende...motor da aldım...sürüyorum artık...ama hep tek oluyorum...avrupa yakasındayım ....grup halınde bınenlerı gördükçe çok hoşuma gıdıyor...beşktaş sarıyer taraflarına gezı düzenlenırse katılmak ısterım...başlangıç motoru olarak yamaha cygnus x aldım...

hi viktorya ar yu kola ?

hoşbuldum...teşekkür ederım menguc...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

hoşbuldum...teşekkur ederım menguc..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar