merhaba

ya yükledik dandik dundik yükledik resimleri neyse evundure marka deniz motoru bu bütün gün düşündük pistonda nokta nokta sanki bilya gelmiş de sıkışma evresinde delik delik yapmış gibi çözebilenm varmı yada tahmin yürütebilen 2 saattir yükelemye çalışıyorum fotoları ama düzeltemedim birtürlü

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

9e37c.jpg

http://imageshack.com/a/img834/6620/nswbr.jpg
http://imageshack.com/a/img835/9554/juay.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

9e37c.jpg
[/URL][/IMG]
juay.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Arkadaşın hangi dilde ve imla kurallarında yazdığını onuda geçtim ne anlattığını anlayan var mı ? :D

evet benim ne dedigimi anlamış insan vardır ama seni anlamış adam yoktur sanırım diyorumki evinrude marka deniz motoru bu pistonun üstünde nokta nokta izler var kör degilsen resimlere bakmışsan zaten anlarsın ama yazıyı anlamadıgına göre senden böyle bişe beklenemez tabi pistonları gören anlar neden olmuş olabilir motorun içinde bi parça çıkmadı bilya gibi bişeye benziyor ama biz çözemedik

ilginç bir durum . belki de daha önce uydurma pitonla, pistonlar bu sekilde iken motor toplanmıstır.

üst kapak ne alemde.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. Ne anlattığını anlamadım
2. Resime bakarak yorum yapacak olursak heralde deniz motorununmuş pistonların kendisinden kaynaklana bilir
pistonları forged piston ie değiştirirseniz hiç bi sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta forgedden sonra motora turbo uygulaması bile yapailirsiniz...

orjinal cenkito abim hiç açılmamış motor üst kapaktada var delik aynı şekilde modifiye piston takamıyoruz sahil güvenligin bu merakım neden böyle olmuş olabilir acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar