Merhaba

Merhaba,

Şimdilik bir motor kullanıcısı değilim ama yakın zamanda aranızda olacağım için foruma üye oldum ve bilgi almaya çalışıyorum.
Yakın zamanda umarım ben de bir scooter sahibi olacağım.

Kendimden kısaca bahsedeyim ve böylece tanışmış olalım.

Adım Ergin ve 28 yaşımdayım.
İstanbul, Sarıyer'de oturuyorum.
Beykent Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünü bitirdim. (2008)
Şuanda ise, yine Beykent Üniversitesi sosyal bilimler fakültesi sinema/televizyon bölümünde yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.

Tüm bunlardan ayrı olarak, 2002 yılında internet dünyasının maddi tarafıyla tanıştım ve bir yandan okula gidebilmek, bir yandan da çalışabilmek için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünürken, web dünyasına daldım. O zamandan beri internet siteleri yapıyor, sitelerin optimizasyon işleri ile ilgileniyor ve bir yandan da bazı firmalara e-ticaret konusunda dışarıdan danışmanlık desteği veriyorum. Son zamanlarda bir şey yaptığım söylenemez.

İşte böyle iki yönlü bir yandan para derdinde bir yandan da sanat derdinde olan bir kardeşiniz, arkadaşınız, abiniz olarak buradayım.

Herkese güneşli, kazasız, sorunsuz, huzurlu ve bol muhabbetli günler dilerim.

Not: Doğa sporlarını ve doğa gezilerini, kamp yapmayı çok sevdiğim için motorumu alır almaz ilk işim çadırımla etkinliklere katılmak olacak. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar