Merhaba

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar abiler. Foruma yeni katıldım. Katılma sebebim ise kısa zaman önce gördüğüm wr 125x oldu araştırdım yorumlar hoşuma gitti almaya karar verdim ama 2014 yaza doğru alacağım inşallah. Motor tecrübem var scooter ve vitesli dahil. Hatta vitesli sürdüğüm motor ölüm makinesi olarak adlandırılıyordu. Sadete gelmeden önce bahsedeyim ;
Kullandığım motorun markası zongsheen falandı galiba 125lik bir motor ağır ve motor Çin malı olmasının verdiği yetkiyle sürekli fren kitliyordu ayağımla arka freni vites attırır gibi çekmek zorunda kalıyordum, yokuş çıkarken vites düşürümlerinde zinciri atıyordu ve ön freni yoktu sonra kendi kendine çalıştı içine su kaçtı :D özetle motoru desteksiz kullandım diyebilirim, motor freni kullandım diyelim. Bu motor Allahtan Bi arkadaşındı neyse

Şimdi konuya gelelim wr125 x çok hoşuma gitti işe başladığımda sigorta falan vadeli alacağım fakat forumdaki kullanıcı abiler 1,85 boy ortalamasına sahipler benim boyum 1,77 civarında kilom 55-60 git gel yapıyor. Çevremdeki wrx kullanıcıları çok uzun değil fakat cidden ilk motorum bu olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Olumsuz olsa bile alacağım :D sele alçaltırım olmadı. Şimdiden teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar