Merhaba !

Herkese merhaba adım Özgün İzmir de yaşıyorum. Öğrenciyim.
Etrafımda motosikletli kimse olmamasına rağmen bendeki motor aşkı hiç bitmedi. motosiklet olsun da ne olursa olsun derdim. 4-5 sene sonra lise çağlarımda cin malı 150cc scooter alındı valide sultan karşıydı ilk başlarda peder bey de hevesim geçsin diye almış. Ben de sonradan heves olmadığını anladım! :) 2008'den itibaren 4-4,5 sene kadar kullandım (yazları çalıştığım için kullanamadım) 14 336 km yaptım ilk motorum artık miladını doldurduğunu düşünüyorum. Bana yetiyordu ilk başlarda sorun yoktu. ama sonraki zamanlarda taleplerim artı. Kilom 3 basamaklı olduğu için, genelde arkadaşlarımda bana yakın kilo bakımından. artçım hiç eksik olmaz sağ olsunlar. şehirler arası çıkmak istediğimde hep hayal kırıklığı yaşadım.Arızalarından bahsetmiyorum. gecenin köründe saatlerce motoru yapmaya uğraşırdım anladığım kadar.Aslında zevkliydi de. Bir süre sonra aldı başını gitti arızaları hiç bitmedi vs. vs... Beni yolda üzmeyecek az yakacak ve en önemlisi vitesi bana kolayca öğretecek cbf 150 cc düşünüyorum. En az 1 sene kullanmayı planlıyorum Öğrenci olduğum için, Maalesef aile destekli olacak yaşım 22 çok geç kaldığımı düşünüyorum. cbf den sonra eğer 250 cc bir motosiklet almazsam 600cc naked/ endro ile yaşlanmayı düşünüyorum. Tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım çok olacağına inanıyorum. Üstatlara Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Özgün hoşgeldin. Cbf 150 kullanmış biri olarak, iki tane üç basamaklı kiloda Cbf 150 de sıkıntı çekersin heleki uzun yolda yol bitmez.

Moderatör
Hoşgeldin. Hyosung GT 250 naked alabilir, üç basamaklı kilonla da 29 Hp canavarı üzmezsin :)

Hoşbulduk.Bugün honda servisine gittim bilgi almak için. istediklerimi anlattım cbr125 istedim oturma pozisyonundan dolayı pek tercih ettiğim bir kasa tipi değildi ama piyasası olduğunu dusunerek satarken kolaylık olsun ıstedım." sana çok küçük gelir cbf 150 al dediler." cbr 250 cc ye maddiyat el vermedi 6 000-6.500 tl taksitle alabilirim üstüne kask ceket eldiven gibi benim için önemli donanımlarda almam gerekiyor. Kararsızım tavsiyelerinizini bekliyorum. 250 cc de öğrenmen zor olur dediler.

İnşallah motorunu alırsın. İzmirde sahil kenarı memleket... motorun tadı oralarda çıkar kardeşim :)

İnşallah motorunu alırsın. İzmirde sahil kenarı memleket... motorun tadı oralarda çıkar kardeşim :)

Motorumu aldığım gibi ilk program kordon. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

Hoşgeldin. Hyosung GT 250 naked alabilir, üç basamaklı kilonla da 29 Hp canavarı üzmezsin :)

Hocam 250 cc lik motosikletle öğrenmen zor olur dediler. Gözüm korktu kalıplıyım kendıme guvenıyorum ama yınede bilenlere sormak daha makul geldı. tercihimi yapmamda sizin yorumlarınız cok buyuk rol alacak.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Doğru teşhis :)

Ayrıca 14000 km yaptıysan yeterli tecrüben var vitesli motora geçiş uzun bir zaman almaz , A2 ehliyetinde varsa bu motoru almaya zorlamalısın kendini.

Doğru teşhis :)

Ayrıca 14000 km yaptıysan yeterli tecrüben var vitesli motora geçiş uzun bir zaman almaz , A2 ehliyetinde varsa bu motoru almaya zorlamalısın kendini.

2010dan beri a2-b aktif olarak trafikteyim. vites gaz debriyaj kombinasyonu korkutuyor sadece. aldığım motorla bir süre trafik dışında tecrübe kazanmayı düşünüyorum scooter kadar pratik olamam direk trafiğe çıkmak ıstemıyorum. hyosung gt 250 r ile naked arasında benzerlık varmı bılmıyorum ama gt 250 r hakkında pek ıyı şeyler duymadım fren yok,viraja girerken amortisör yok gibi..

2010dan beri a2-b aktif olarak trafikteyim. vites gaz debriyaj kombinasyonu korkutuyor sadece. aldığım motorla bir süre trafik dışında tecrübe kazanmayı düşünüyorum scooter kadar pratik olamam direk trafiğe çıkmak ıstemıyorum. hyosung gt 250 r ile naked arasında benzerlık varmı bılmıyorum ama gt 250 r hakkında pek ıyı şeyler duymadım fren yok,viraja girerken amortisör yok gibi..

Kardeşim GT250R ile ilgili yorum yapanlara bi dikkat et %90 ı hayatında hiç GT250R kullanmamış insanlar. Ben almadan önce onlara aldanmıştım. Fuara cbr250r almaya gittim. motora bindim birde hyosunga bindim... aralarında cidden çok fark var. aklımda cbr olmasına rağmen o fuardan hyosung alarak çıktım. Hiçte pişman olmadım. Şimdide yükseltmek için GT250R ımı satıyorum. Hem şekil olarak, hem özellik olarak (yüksek HP, çift fren diski, iki silindir, kalın arka teker vs.), hemde servis olarak çok üstün. İnsanların aklında haksız yere kötü bi imajı oluşmuş bi kere. Sebebi bilinmez... Son olarak hele cüsseli biriysen GT250 likler tam senlik olacaktır. Benim boy 180 kiloda 80, cbr250r altımda bisiklet gibi kaldı. Korkun olmasın, 150 lik kullanmakla 250 lilik arasında çok fark yok. motor alırken o motoru hiç kullanmamışların yorumlarını dinleme derim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar